Ebru Gündeş tekrar söyledi: Dön ne olur!

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, 18 yıl önce 'Dön Ne Olur' şarkısını söylediği sırada beyin kanaması geçirmişti. Gündeş, aynı şarkıyı yeniden seslendirdi.

Şarkıcı Ebru Gündeş, stüdyoda 'Dön Ne Olur' şarkısını seslendirdiği sırada başı dönmüş ve bayılmıştı. Beyin kanaması geçirip ölümden dönen Gündeş, aynı şarkıyı tekrardan yorumladı.

Sosyal medya hesabından duygusal bir yazı ile paylaşım yapan Gündeş, takipçileri tarafından büyük beğeni aldı.

İşte Gündeş'in o paylaşımı;

"18 yıldır her aralık ayında yeniden doğumumu kutladınız, hiç unutmadınız... Türkiye'nin dört bir yanından hazırlayıp gönderdiğiniz yazılar, şiirler, videolar aldığım en güzel hediyelerdi. Her zaman dediğim gibi; zaten varlığınız yetiyor ama bu yaptıklarınız bana daha da güç katıyor. Ve siz de benden hep tek bir şey dilediniz 'Sen söyle, biz dinleyelim.' Ben de naçizane sadece bunu yapmaya çalışıyorum. Ve en çok istediğiniz şarkıyı 18 yıl sonra yeniden yorumlayarak sizlere armağan etmek istiyorum"

Hande Erçel'den Demet Akbağ'a yanıt

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel'den Demet Akbağ'a yanıt
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0