Korkmaz-Akalın tartışmasına Hande Yener de katıldı

Magazin programı sunucusu Dilay Korkmaz ile Demet Akalın arasındaki tartışmaya Hande Yener'de katıldı.

Star TV ekranlarında yayınlanan Star Life programının sunucusu olan Dilay Korkmaz için Demet Akalın"Bu kızı çok mu aradınız" eleştirisinde bulunarak polemik başlatmıştı.

Akalın'ın bu eleştirisine sessiz kalmayan Korkmaz'da; "Şükürler olsun bir yerimde estetik, dolgu ve botox yok, şükürler olsun iyi eğitimler aldım. Hem konuşup, hem yazmayı biliyorum. Şükürler olsun hitabet sanatını da beden dilini de destekleyen eğitimler dolu geçmişim… Şükürler olsun sevdiğim kurumda sevdiğim işi zevk ile yapıyorum. Herkes işine baksın… Çünkü ben ekmeğimi işime bakarak kazanıyorum. Şükürler olsun ki çok arandım ve bulundum" diyerek Akalın'a cevap vermişti.

DİZİLERDE YOK! PES...

Akalın'ın ezeli rakibi Hande Yener'de bu polemiğe sessiz kalamadı. Yener, Twitter hesabından şu yorumu yaptı:  Magazinde haberlerle birinci olmak için birini işinden etmeye çalışmak! Nasıl bir kötü karaktersin sen. Dizilerde yok! pes”

Dilay Korkmaz Kimdir?

Korkmaz, 2010 yılında Miss Turkey yarışmasında 4. oldu. Yarışmasının ardından Miss İnternational yarışmasına katılmaya hak kazanan Korkmaz bu yarışmada da 80 ülkeden katılımcıların arasından 15. oldu. Bir dönem mankenlikte yapan Korkmaz, şimdilerde Star TV ekranlarında Star Life isimli magazin programının sunucusu.

Sabun lekesi nasıl çıkar?

İLİŞKİLİ HABER

Sabun lekesi nasıl çıkar?
Zeynep Elçin polis zoruyla duruşmaya getirilecek

İLİŞKİLİ HABER

Zeynep Elçin polis zoruyla duruşmaya getirilecek

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0