Okan Kurt'tan Seda Sayan'a yanıt

Seda Sayan'ın Okan Kurt ve Demet Akalın'dan canlı yayında özür dilemesinin ardından Kurt, sosyal medya hesabından Sayan'a cevap verdi.

Seda Sayan'ın programına konuk olarak gelen Demet Akalın ve Okan Kurt için hazırlanan videoda Akalın'la ilgili kırılan pot sonrası ortalık gerilmiş, Akalın program çıkışı Sayan'ı Instagram hesabından takip etmeyi bırakmıştı. Okan Kurt nikah şahidi olan Seda Sayan'a tepkisiz kalırken Sayan, dün gerçekleşen canlı yayınında çiftten özür diledi. Kendisinin bilgisi olmadığı ve montajda bir yanlışlık yapıldığını söyledi.  İşte Sayan'ın o açıklaması:

"SABAHA KADAR AĞLADIM"

''Büyük bir özür borcum var. Çok sevdiğim, nikah şahidi olduğum Okan Kurt'tan özür diliyorum. Ekibim adına özür diliyorum. Senden ve eşinden özür diliyorum. Ben senin ablanım. Sen de beni kırmadın programıma geldin. Benim haberimin olması mümkün değil... Sabaha kadar ağladım. İster kabul edin, ister etmeyin... Ben sizden kendim ve ekibim adına özür diliyorum. Okan hayatımda kaybetmeyi isteyeceğim son delikanlı. Umarım özrümü kabul ederler... Kimseyle küs kalmak istemiyorum.''

Canlı yayındaki bu açıklamanın ardından Akalın sessizliğini korurken Okan Kurt, Instagram hesabından bir açıklama yayınladı. İşte Kurt'un o yazısı...

"Değerli dostlarım;
Dün saat 15:00'de başlayan ve Show TV ekranlarında Seda ablamın programına ailecek katılarak, ailemiz gibi gördüğümüz ablamızın programında ona yeni yayın döneminde biraz da olsun desteğimizi hissettirmek için yanında olmak istedik.
Kesinlikle Seda ablamın izni ve bilgisinde olmadığını düşündüğüm gereksiz bir olay oldu. Bu olayın ayrıca büyütülecek ve konuşulmaya değecek bir konu olmadığını da düşünüyorum.
Teknik ekibin ve montajda çalışan kardeşlerimizin amatörlük içeren bu hataları için, yüreği güzel olan ablam gereğinden fazla onlar adına özür dileyerek, yine ne kadar büyük kalbi olduğunu herkese göstermiştir. Ben her zaman Seda Annemin damadı olarak, o da benim uğurum nikah şahidim olmaya devam edecektir. 
Sevgi ve saygılarımla"

Seda Sayan, Kurt'un bu açıklamasını kendi Instagram hesabından 'Seni çok seviyorum annem ben' notuyla paylaştı.

BİR YORUM YAPIN 0