Şahin Irmak ve Asena Tuğal asansörde mahsur kaldı

Geçtiğimiz akşam "Jet Sosyete" dizinin ilk bölümünü ekip arkadaşlarıyla birlikte izleyen Şahin Irmak, evine dönerken nişanlısı Asena Tuğal'la asansörde mahsur kaldı.

Pazar günü yayına başlayan "Jet Sosyete" dizisinin oyuncuları dizinin ilk bölümünü birlikte izledi. Oyunculardan Şahin Irmak'ı nişanlısı Asena Tuğal yalnız bırakmadı. Geceden birlikte ayrılan çift, asansörde sohbete dalınca yaklaşık 5 dakika boyunca aynı katta mahsur kaldı.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Reyhan altunbulak 6 yıl önce

Sahin Abi asena Abla sizi cok ama cok seviyorum ikinizde mükemmel bir ciftsiniz Allah sizi hic bir zaman ayirmasin siz hep bir ömür boyu mutlu olun size bir ömür boyu mutluluklar dilerim Asena Abla masallah cok güzel kadinsin sahin abi sende cok yakisiklisin masallah cok güzelsin masallah ben sizleri cok ama cok seviyorum