Fahriye Evcen ile Burak Özçivit kavga etti

Sevilen çift Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, henüz evliliklerinin birinci yılını tamamlamadan kavga etmeye başladığı iddia edildi.

Son zamanlarda sevilen çiftler hakkında art arda gelen kavga ve ayrılık haberlerine bir yenisi daha eklendi. Evliliklerinin henüz bir yılı dolmayan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin büyük bir kavga ettiği ve henüz evleri ayırmamış olsalar da aynı ev içerisinde konuşmadan yaşadıkları iddia edildi.

Son olarak katıldığı bir davette tek başına görüntülenen Özçivit, bu iddiaları yalanlamış ve eşi Evcen'in yoğunluğu sebebiyle yanında bulunamadığını söylemişti. Fakat davetin gerçekleştiği sırada sosyal medya hesabından televizyon izlediğini gösteren bir paylaşım yapan Evcen, adeta Burak Özçivit'i yalanladı.

Bir süre sonra durumu fark eden Özçivit, Fahriye Evcen'i arayarak fotoğrafı kaldırmasını istedi. Bu konuda da kavga eden çift,son olarak Evcen'in fotoğrafı kaldırmasına karar verdi. Çift henüz iddialar karşısında bir açıklama yapmadı.

Fahriye Evcen’den hamilelik iddialarına yanıt

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen’den hamilelik iddialarına yanıt
Fransız kadınlarına özgü stil önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Fransız kadınlarına özgü stil önerileri

BİR YORUM YAPIN 6

Merhaba 6 yıl önce

Büyü vardır, Gelsinler bana ya üç gün, ya beş gün sonra iyi olurlar.

Merhaba 6 yıl önce

Evli olup da hiç tantana etmiyoruz diyen yalancı dır. Önemli olan; şiddet ve hakaret olmasın . Hadi unutmadan karı Koca 3 günden fazla dargın olması haramdır.

Toplam 5 beğeni

Vatan 6 yıl önce

Bizenee sekiz eve sehit atesi dusmus, bizene o magazincilerden, haber degeri varmi, yesin ler birbirlerini, beter olsunlar, sanki milletin çok umrundalar

Toplam 5 beğeni

Eyt 6 yıl önce

Ya aldatma , otomatik karşı tarafa boşanma hakkı verir.

Toplam 1 Beğeni

Muho 6 yıl önce

8 şehit verdiğimiz bir zamanda bunlarda neden kavga etti acaba meraktan çatlıyom

Toplam 4 beğeni

TahtaAt 6 yıl önce

Kavga etmek normal de bunu habere yapmaya değer bulana sormak lazım

Toplam 10 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun