Filiz Akın: Hayatın provası yok

Usta oyuncu Filiz Akın 6 ayda iki ağır ameliyat geçirmesinin ardından verdiği röportajda, “Hayat çok kısa, öyle böyle derken belirli bir yaşa geliveriyorsunuz ve maalesef ‘Bu provaydı şimdi esas çekime geçelim, ben hazırım’ diyemiyorsunuz” dedi.

Türk sinemasına adını altın harflerle yazdıran Filiz Akın Habertürk Gazetesi'nin sorularını yanıtladı.

Muhabirlerin ‘Dünya üç gündür; dün, bugün ve yarın. Dün geçti, yarın geleceği belli değil. Öyle ise bugünün kıymetini bil.’ Siz bugünün kıymetini biliyor musunuz? soruna, 

"İnsan yaş aldıkça pek çok şey öğreniyor. Ben şahsen başkalarının fikirlerini, röportajlarda, kitaplarda önemli bulduğumda hep aklıma not ettim. Bazısı aklıma yattı bazısına gençken gülüp geçtiklerime aldırış etmedim. Ama hiç olmazsa olumlu sonuç veya hata olduğunu gördüğüm zamanlar ‘Ahh keşke’’ demesi az oluyor insanın. Hayat çok kısa, öyle böyle derken belirli bir yaşa geliveriyorsunuz ve maalesef ‘Bu provaydı şimdi esas çekime geçelim ben hazırım’ diyemiyorsunuz. Teknolojiyle ve iletişim aletleriyle o kadar hızlı değişiyor ki hayat belki bunları tamamen geçersiz demode olmadan ‘Hayatın provası yok’ diye bir kitapla paylaşırım, bilmiyorum." diyerek yanıt verdi.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Merhaba 6 yıl önce

Hayat 35 yaş dan sonra , provası bitmiş dram dır .

Toplam 3 beğeni

Yaw 6 yıl önce

He He .....

Toplam 0 Beğeni