Oyuncu Fulya Zenginer’den hayranlarına sürpriz!

Uzun süredir setlerden uzak kalan oyuncu Fulya Zenginer, samimi açıklamalarda bulundu. Dali Dali adlı bir çocuk kitabı yazan genç oyuncu Fulya Zenginer, “Kariyerimde parladığım da oldu, dibe çöktüğüm de... İş için insanlar kapımda kuyruk da oldu, işsiz kaldığım dönemler de. Aklınıza gelebilecek her şeyi yaşadım” dedi.

'Dali Dali' adında çocuk kitabı yazan Fulya Zenginer, "Oyunculuğun her evresini yaşadım. Parladım, kapımda kuyruklar oldu, işsiz kaldım. Şu anki yerim harika, iyi bir girişimciyim. Oyunculuk hayaliyle yola çıkan kızdan iş kadınına dönüştüm" dedi.

Uzun süredir setlerden uzak kalan oyuncu Fulya Zenginer, bir çocuk kitabı yazdı. Eşi Küntay Evren'in çizdiği, kendisinin kaleme aldığı 'Dali Dali' adlı çocuk kitabı, geçtiğimiz hafta okuyucularla buluştu. 

 Türkiye’yi tanıtan 10 sokak lezzeti açıklandı!

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye’yi tanıtan 10 sokak lezzeti açıklandı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0