Gamze Özçelik "Kapanmam gerektiğini biliyorum"

Son yıllarda adını hayır işleri ile duyuran ünlü oyuncu Gamze Özçelik, samimi açıklamalarda bulunarak "Uzun süredir namaz kılıyorum. İman etmiş bir olarak kapanmak farz, Allah'ın emri. Kapanmam gerektiğini biliyorum, inşallah bunu başarabilirim" dedi.

Umuda Koşanlar Derneği'nin başkanlığını yapan Gamze Özçelik, kendini çaresiz, savaştan kaçan ya da açlık sınırında yaşayan insanlara adadı. Yaptığı iyilikler ve dernek çalışmaları ile anılan Özçelik, Türkiye'nin dünyada yardıma muhtaç olan insanların her zaman yanında olduğunu belirtti. 

Özçelik açıklaması sırasında şu sözlere de yer verdi: "Türkiye, mazlumların ve ihtiyaç sahiplerinin dünyada en fazla yanında bulunan ülke. Ben buna birçok bölgede tanıklık ettim. Türk olduğumu öğrenince mutlu oluyorlar; bununla gurur duyuyorum. Çok zengin Müslüman ülkeler de var ama sınırlarından bile içeriye almıyor savaştan kaçan mazlumları. İnsani açıdan çok üzücü. Müslümanlıkta kardeşi açken tok yatılmaz. Müslüman paylaşmak zorundadır. Sadece Müslüman olmak değil, insan olmak da bunu gerektirir. İnsani açıdan Arap ülkelerinin çoğunun sınıfta kaldığını görmek üzücü. Gerçekten dünyanın birçok yerinde canla başla mazlumlara yardım eden bir ülkemiz var. Ülkemize göç eden Suriyeliler ve ülkemiz insanıyla yaşanan sorunlara çözüm oluşturacak bazı ciddi düzenlemelere ihtiyaç var. Umarım yakın zamanda bunlar da hayata geçer."

Üvey Baba'nın Lamia'sı Burçin Abdullah anne oluyor

İLİŞKİLİ HABER

Üvey Baba'nın Lamia'sı Burçin Abdullah anne oluyor

BİR YORUM YAPIN 23

Ahmet 5 yıl önce

Allahın tövbe kapısı açıktır... Dilediğini affeder... Günah olmasa tövbenin ne anlamı olurduki...allah yar ve yardımcınız olsun gamze hanım.

Toplam 5 beğeni

hakan 5 yıl önce

Allah'ın mağfiret kapısı geniştir. Allah tövbenizi kabul etsin.

Toplam 6 beğeni

Nuri 5 yıl önce

İnsan olmak budur.yaptığın hayırları Allah kabul etsin.

Toplam 13 beğeni

Iyi 5 yıl önce

Hersey yapalim sonra kapanalim oh ne guzel

elif 5 yıl önce

töbve kapısı açık. tövbesinden emin olmadığın kimseyi günahı ile suçlayamazsın. kınadığın şey başına gelmesin cesur konuşma

iyiii 5 yıl önce

Hatalarından dönmüş ne güzel. Ders almış.Ne var bunda... Önemli olan ne biliyor musun son nefes

ahmed kuloğlu 5 yıl önce

tövbe diye bir şey bilmem hiç duydun mu

Lthec 5 yıl önce

Ne kadar gereksiz bir yorum yapmışsın...

Elanur 5 yıl önce

Maşallah

Toplam 13 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun