Alişan'dan Meral Akşener'e sert  yanıt!

Meral Akşener Hatay'a giden sanatçılarla ilgili olarak "İktidara gelirsek o sanatçılara selam bile vermeyeceğiz" demişti. Bu sözlere sert yanıt veren Alişan "İktidara gelirseniz bizi Türk vatandaşlığından çıkarın" dedi.

Ünlü türkücü Alişan, bir televizyon programında Meral Akşener'in Hatay'a giden sanatçılarla ilgili sözlerine yanıt verdi. Alişan, " Biz oraya bir partinin kongresine gitmedik. Afrin'de devleti, bayrağı için savaşan, sınırlarımızı terörden temizlemeye çalışan askerlerimiz için gittik" ifadelerini kullandı. 

Açıklamalarını sürdüren Alişan, şunları söyledi: "Meral Akşener, biz iktidara gelirsek o sanatçılara selam vermeyeceğiz" dedi. Bence selam falan vermeyi bırakın. İktidara gelirseniz bizi Türk vatandaşlığından çıkarın. Suçumuz Türk askerini ziyaret etmek. Bizi Süleyman Demirel çağırdığında da gidiyorduk. Mesut Yılmaz başbakandı. O çağırdığında da gidiyorduk. Ben kaç kere DSP kongresinde konser verdim. Hatta Bülent Ecevit'in aday olduğu ve seçildiği kongrede de konser verdim. Böyle bir şey olmadı. Şu anda bir partinin kongresinde konser ver, bittin yani." 

BİR YORUM YAPIN 13

aaa 6 yıl önce

Ama Ötekileştiren nedense hep Akp oluyor bunların gözünde.

Toplam 7 beğeni

mustafa 6 yıl önce

ne olacak gerçekden çok merak ediyorum :/

Toplam 3 beğeni

Yorgun adam 6 yıl önce

Helal sana alisan bunlar devlet yonetmek icin degil memleketi islemez hale getirip gumus Tablette dusmanlara teslim edecekler orada sehitlerimizin vatan haini pkk yi yok ederken kani yere dokuldu simdi birde bunlari sec olay akseneri veyahut gulu as olarak gosterecekler degismeli chp ye kk ya cumhurbaskanligini teslim edecekler o zaman ic catismanin fitilini ateslemis olacaklar neden kk adayligini koymuyor kaybedecek turuva ati taktigi sayin gül cok dikkatli olmasi lazim yoksa chp masasi oluverir

Toplam 13 beğeni

HalitBinVelit 6 yıl önce

Asıl Amerikaya,Fetöye hizmet edenler çıkacak Türk Vatandaşlığından!..pkk.ya Fetöye ,teröristlere yardım yataklık edenler 24 Hazirandan sonra bu ülkeyi terketsinler!..yoksa sonları iyi olmayacak!.

Toplam 18 beğeni

Vatandaş 6 yıl önce

Bu kadının psikolojisinin yerinde olmadığını düşünüyorum ben. eğer normal olsaydı seçim kazanacağını hatta cumhurbaşkanı olacağını hayal edemezdi herhALDE

Toplam 20 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun