Mustafa Sandal eşi Emina'ya şarkı besteledi

Mustafa Sandal, boşanma sürecinde olan eşi Emina için şarkı bestelediği iddia edildi.

Geçtiğimiz Şubat ayında boşanma kararı alan Mustafa Sandal ve eşi Emina Jahovic çiftinin cephesinden farklı haberler geldi.Yakın arkadaşları, Sandal'ın, eşi Emina ile barışmak için şarkı bestelediği iddia edildi. Aynı zamanda Mustafa Sandal'ın "Eşimi çok seviyorum. İstemeden boşanıyoruz. Her şey birden bire gelişti." dediği de iddialar arasında yer alıyor.

Emina Jahovic ise Sırbıstan'da bir dergiye verdiği röportaj da şunları söylemişti: "Hiçbir zaman Mustafa’yla kavga etmedik. Sadece aramızdaki aşkı kaybettik. Geçtiğimiz yıl ayrılmayı denedim ama erteledim, çünkü ailemin dağılmasını istemiyordum. Arkadaşlığımız devam edecek, çocuklarım İstanbul’da okuyacak. Bu kararı almak zordu ve kendimle gurur duyuyorum."

BİR YORUM YAPIN 2

Naz 5 yıl önce

Dilerimki bu sevginiz daim olsun kurtarin evliliginizi emina hnm

öteki 5 yıl önce

özel hayat ..bize ne deyip geçmek zor bu ünlü insanlar toplumda takip ediliyor..örnek oluyor. .bir aile dağılma aşamasına gelince..ne varki bunda bakın kaç yıllık evli olan SANDAL çifti bile boşanıyor...gibi dialoglar zihinlerde yer ediniyor..yavaş yavaş yuvaların temelleri çürüyor..