Ünlü oyuncu Umut Oğuz sahnede evlenme teklifi etti

Ekranların sevilen yüzü Umut Oğuz, tek kişilik verdiği "Mıknatıs" isimli gösterisinin ardından eşi Sevilay Oğuz'a sürpriz bir şekilde evlenme teklifi etti.

Ünlü oyuncu Umut Oğuz, Kadıköy'de Apartman Sahne'de sahnelendiği oyununun sonrasında geçen hafta nikah kıydığı eşi Sevilay Oğuz'a izleyiciler önünde evlenme teklifi etti.

Eşine duygusal bir metin okuduktan sonra konfetiler eşliğinde "Benimle evlenir misin?"  diyen Umut Oğuz, hazırladığı yüzüğü eşine takdim etti. 

Kasım ayında eşiyle tanıştıklarını belirten ünlü oyuncu, "Geçen perşembe günü evlendik ama evlenme teklif edememiştim. Ben sahne adamıyım kendimi bildim bileli sahnedeyim. Evlilik teklifi için de bundan daha güzel bir yer olamazdı." dedi.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0