Diriliş'in gizli sahneleri sosyal medyaya sızdı!

Ekranların sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'da Engin Altan Düzyatan'ın hayat verdiği Ertuğrul Gazi'nin yaşlılık dönemine ait olduğu söylenen fotoğraf sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor.

TRT ekranlarının reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde yaşanan sürpriz sahneler sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Bey'in dünyaya geldiği son bölümde Halime Sultan'ın hayatını kaybetmişti. Önümüzdeki sezon Diriliş Osman Gazi olarak devam edeceği konuşulan diziyle ilgili sosyal medyada dolaşan fotoğraf kafaları karıştırdı.

Medya kulislerinde dolaşan iddiaya göre; Halime Sultan'ın ölümünün ardından dizide yıllar sonraya gidilecek ve Osman Bey dönemine geçilecek. O dönemde Ertuğrul'un yaşlılık dönemine ait olduğu konuşulan fotoğraf büyük ilgi gördü.

İşte kafalarda soru işareti bırakan o fotoğraf:

Asla anlaşamayacak zıt burçlar hangileridir?

İLİŞKİLİ HABER

Asla anlaşamayacak zıt burçlar hangileridir?
İnanoğlu ve Bubikoğlu'nun aşkı göz doldurdu

İLİŞKİLİ HABER

İnanoğlu ve Bubikoğlu'nun aşkı göz doldurdu
Demet Akalın'ın sahne kıyafeti olay oldu

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'ın sahne kıyafeti olay oldu
Diriliş Ertuğrul'a dört yeni oyuncu müjdesi

İLİŞKİLİ HABER

Diriliş Ertuğrul'a dört yeni oyuncu müjdesi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 19

Zeyneo 5 yıl önce

Kesinlikle tarihi bir filmde halime sultanın ölümü sahnesi dizinin guvenirliligine kara bulutlar çöktürdü. Kesinlikle sahne değişmeli. Sağlık nedeniyle başka ile falan göndersinler mesela. Ama bu çok kotu son

Toplam 4 beğeni

selim ileri 5 yıl önce

ertuğrul gazinin osman adlı bir oğlu hiç olmadı! devleti kuran ataman gazidir. ama şia safevi tehdidine karşı sünni felsefesi devlette esas alınınca hz. osmana atıf için ataman birden osman oluverdi.

Karahisarlı 5 yıl önce

Diziyi kaçırmadan izleyenlerdenim gelecek nesillere tarihi duyguları yaşatırken yapılan hatalar gerçekten yakışmadı.Bu hatalar diziye olan ilgimizi sekteye uğrattı.

Toplam 1 beğeni

havva 5 yıl önce

bence hemen yıllar sonrası olmasaydı ertuğrul gibi bir efsanenin ölümüne kadar bölümleri olmalıydı

Toplam 2 beğeni

Bamsı 5 yıl önce

Faceapp uygulaması ile yapılmış mizah amaçlı

Yorumların Tümünü Okuyun