Çağla Şikel "Estetiğe ihtiyacım yok"

Ünlü Modacı Hakan Akkaya, yakın bir dostunun açtığı cerrahi merkezinin açılışına katıldı. Hakan Akkaya'yı ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel yalnız bırakmadı.

Cerrahi merkezinin açılışı sırasında konuşma yapan Hakan Akkaya "Bugün moda ve estetik bir araya geldi. Bir kadının vücudunda kusurlu olarak görülen bölgelerinin veya fazlalıklarının nasıl gizleneceği gibi konular biz modacıların, ideal beden görünümünü sağlamak ise estetisyenlerin uzmanlık alanıdır. Güzellik ve şıklık insanın aynaya daha mutlu bakmasını sağlar. Eminim ki dostlarım bu estetik merkezinde harikalar yaratacaklar" ifadelerini kullandı. 

 ESTETİĞE İHTİYAÇ DUYMUYORUM

Bu sözlerin ardından Çağla Şikel'de şu açıklamalarda bulundu: "Artık herkes güzel, sağlıklı ve bakımlı görünmek istiyor. Kadınların yüzde 90’ı haftanın 1-2 günü burası gibi bir estetik merkezinde en kötü ihtimalle cilt temizliğini yaptırıyor. Yeni çıkan aletleri tanımak istiyor. Ben de öyleyim. Bakım herkes için önemli. Her kadının kendine bakması gerektiğini düşünüyorum. Genelde bakım için güzellik merkezlerine gidiyorum henüz estetiğe ihtiyaç duymadım"

BİR YORUM YAPIN 0