Yıldız Tilbe "Allah kafirlere fırsat vermesin"

Yıldız Tilbe, dün ABD'nin Büyükelçiliği'ni Kudüs'e taşımasına tepki göstererek gösteri düzenleyen Filistinlilere yapılan katliama tepki gösterdi. Tilbe "Allah kafirlere fırsat vermesin" dedi.

Dün, ABD Büyükelçiliğini müslümanların ilk kıblesi olan Kudüs'e taşıdı.Bunun üzerine Filistinliler, ABD'nin bu kararını protesto etmek için barışçıl gösteriler düzenledi. İsrail ise göstericilere sert müdahale ederek adeta bir katliama imza attı. Çıkan olaylarda 58 Filistinli yaşamını yitirirken, 2410 kişi yaralandı. 

Tilbe, yaşanan bu olaylara sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi. Tilbe, şunları söyledi: "Şu an işgal altında olan Ortadoğu ve müslüman ülkelerindeki durum, Türkiye'ye yapılmak istenen işgalin provasıdır. Oralar Osmanlı'nın yani bizimdi, kopardılar. Avrupa üzerinden üstümüze gelemeyen korkaklar, arkamızdan dolanıyolar. Allah fırsat vermesin kafirlere, İslamiyete yardım etsin."

İşte Tilbe'nin attığı o tweetler...

Ünlülerin 'Filistin' tepkileri

İLİŞKİLİ HABER

Ünlülerin 'Filistin' tepkileri

BİR YORUM YAPIN 38

alperen 5 yıl önce

delikanlımmmm

Alibeyköylü 5 yıl önce

Helal Sana Yıldız Ablam be. Adın gibi YILDIZSIN.

kafkas 5 yıl önce

sana helal olsun bacım

oben 5 yıl önce

helal sana yıldız hanım müslüman vicdan sahibi olmalıdır Allah tüm haksızlıkları ve zulmü görendir onun hesabını kimse anlayamaz ve durduramaz Allah tüm müslümünlara birlik beraberlik ve kardeşlik versin

Mustafa İnanç 5 yıl önce

Helal olsun. Bütün sanatçılarımızdan bu şekilde tepkiler bekliyoruz. O mazlum halkın yalnız olmadığını daha gür bir sesle haykırmalıyız...

Yorumların Tümünü Okuyun