Bennu Yıldırımlar'dan olay fotoğrafa açıklama!

Cannes Film Festivali'ndeki gösterim öncesi film ekibiyle birlikte dünya basınına poz veren Bennu Yıldırımlar, Murat Cemcir iddialarına yanıt verdi.

Ünlü oyuncu Bennu Yıldırımlar "Ahlat Ağacı" filminin Cannes'daki galasında, oyuncu arkadaşı Murat Cemcir'in onu iterek fotoğrafta öne geçmeye çalıştığı iddialarına yanıt verdi. Nişantaşı'nda muhabirlerin sorularını yanıtlayan Yıldırımlar, "Murat Bey'e kırgın mısınız?" sorusuna, “Murat’ın beni engellemesi gibi bir durum söz konusu değil. Anlık fotoğrafları böyle değerlendirmemeli.” dedi.

Gökhan Kırdar'ın sağlığıyla ilgili flaş açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Gökhan Kırdar'ın sağlığıyla ilgili flaş açıklama!
Deniz Akkaya'dan Pınar Altuğ'a destek!

İLİŞKİLİ HABER

Deniz Akkaya'dan Pınar Altuğ'a destek!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Sude 5 yıl önce

Bennu hanım son derece kaliteli bir insan bu tür gibi şeyleri asla yapmaz gazetecilerin anlık görüntüsüdür Bennu hanım böyle haberlerle niçin gündeme geliyor gerçekten ayıp

Toplam 4 beğeni

Nazlı 5 yıl önce

Evet doğru söylüyorsunuz.

Toplam 1 Beğeni