Özgür Ozan Çocuklar Duymasın'a geri mi dönüyor?

Sevilen dizi Çocuklar Duymasın, 43. bölüm fragmanı ile akıllarda soru işareti bıraktı. Tuna ve Gönül'ün, Selami'nin genç sevgili yapma haberi üzerine tartışması ile Özgür Ozan yani Selami'nin diziye geri mi döneceği merak konusu oldu.

Çocuklar Duymasın dizisinin 3 Haziran Pazar günü yayınlanacak olan 43. bölüm fragmanı bugün yayınlandı. Fragmana, Tuna ve Gönül'ün tartışması damga vurdu.

Selami'nin kendine genç bir sevgili bulduğu haberini; Haluk, Meltem ve Tuna'ya veren Gönül, Selami'nin gelip kendi evlerinde kalabileceğini söyleyince Tuna küplere binerek, "O adam bu eve gelemez" diyor. Bunun üzerine Gönül sinirlenerek, "Gelecek, diyorum" diye cevap verince izleyicilerde, "Selami karakterine hayat veren Özgür Ozan, diziye geri mi dönecek" sorusu merak konusu oldu.

İŞTE AKILLARDA SORU İŞARETİ BIRAKAN O FRAGMAN;

ÖZGÜR OZAN ARKA SOKAKLAR'DAN AYRILIYOR MU?

Arka Sokaklar dizisinde yayınlanan son bölümde, Özgür Ozan'ın canlandırdığı Hüsnü Çoban karakterinin, ciddi bir hastalığa yakalandığı ve kanser olduğu öğrenildi. Ailesini ve mesai arkadaşlarını yasa boğan bu haber, Özgür Ozan'ın Çocuklar Duymasın dizisine geçebileceği iddialarını güçlendirdi.

Karayel ve Bonomo'nun düğün planları belli oldu

İLİŞKİLİ HABER

Karayel ve Bonomo'nun düğün planları belli oldu
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'ten şaşırtan karar

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'ten şaşırtan karar

BİR YORUM YAPIN 0