Tarkan minik Elif'in çağrısına duyarsız kalamadı

Erken doğum nedeniyle hiper tansiyon ve özafagus mide varisi teşhisi koyulan 4.5 yaşındaki Elif Toprak'ın Tarkan hayali gerçek oldu. Basın aracılığı ile Tarkan'a seslenen minik kıza Tarkan, "Elif'e en kocaman öpücük ve sevgiler" notuyla albüm ve posterini gönderdi.

Bundan 4.5 yıl önce Antalya'da dünyaya gelen  Elif Toprak, erken dünyaya gelmesi sebebi ile 33 gün kuvözde kaldı. Bu sürenin ardından annesi ile birlikte evine gönderilen minik Elif, iyileşemedi. Son olarak Hacettepe Üniversitesi'ne gönderilen Elif'e portal hiper tansiyon ve mide varisi teşhisi konuldu. Henüz 4.5 yaşında olan Elif, beş kez mide kanaması geçirdi, 9 kez endoskopi işlemi gördü ve 21 kez ameliyat oldu. 

TEK HAYALİ TARKAN'LA TANIŞMAK 

Tüm yaşadıklarına rağmen hayata tutunan minik Elif'in tek bir hayali vardır Tarkan'la tanışmak. Basın aracılığı ile Tarkan' a seslenen minik kız, "Seni çok görmek istiyorum" dedi. Küçük Elif'in bu çağrısına duyarsız kalamayan Tarkan, Elif'e "Elif'e en kocaman öpücük ve sevgilerle" notunun yazıldığı resim, albüm ve posterini yolladı. 

Tarkan'dan gelen bu hediyeye çok sevinen minik kız, "Dünyalar benim oldu" diyerek sevincini ifade etti. 

Reha Muhtar ve Deniz Uğur'un mahkemesi sürüyor

İLİŞKİLİ HABER

Reha Muhtar ve Deniz Uğur'un mahkemesi sürüyor
Ivana Sert'in makyajsız hali görenleri şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Ivana Sert'in makyajsız hali görenleri şaşırttı
Elçin Sangu'nun yeni imajı görenleri şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Elçin Sangu'nun yeni imajı görenleri şaşırttı

BİR YORUM YAPIN 2

Megastarmi!... 5 yıl önce

Bu adamın web sitesinden kendisine ulaşılması mümkün değil. Sadece kendini tanıtmış. Okulun mezuniyet töreni için not bırakmıştım, not bıraktığım gibi kalmış... Bu adamı şişiren tüm yayın organlarına da gelsin...

Bafrali 5 yıl önce

bence kiz kendisini bekledi ve albüm yoladiginda hayal kirikligina ugradi zavali kizcagiz, cok mu zor geldi kizin gönlünü almak tarkan bey

Toplam 38 beğeni