Mülteci Hakları Derneği'nden Demet Akalın'a dava!

Uluslararası Mülteci Hakları Derneği, Demet Akalın'ın Suriyelilerle ilgili paylaştığı bir yazı için dava açacağını söyledi.

Bayramlaşmak için ülkesine geri dönen Suriyeliler hakkında sosyal medyada paylaşım yapan Demet Akalın, "Her şey bedava niye dönmesinler! Yerleşsinler artık kendi ülkelerine dönsünler! Avrupa 50 tanesine tahammül edemiyor! Bizde kaç milyonlar bilemiyoruz!" diyerek tepki göstermişti.

DEMET AKALIN PAYLAŞIMI SİLDİ

Atılan bu tweet'in üzerine Uluslararası Mülteci Hakları Derneği, Akalın için dava açacağını söyledi. Kurumun resmi Twitter hesabından yapılan açıklamalarında ‘’İstikrarlı bir şekilde Suriyelileri açık hedef haline getiren Demet Akalın hakkında halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme fiili sebebiyle Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunacağız’’ notunu düştü. 

Olay sonrası Demet Akalın paylaşımını kaldırdı.

Buse Varol'dan Alişan'a sürpriz doğum günü

İLİŞKİLİ HABER

Buse Varol'dan Alişan'a sürpriz doğum günü
Aydilge dünya evine girdi

İLİŞKİLİ HABER

Aydilge dünya evine girdi
Ceyhun Çelik'in 'Devam' klibi rekora koşuyor!

İLİŞKİLİ HABER

Ceyhun Çelik'in 'Devam' klibi rekora koşuyor!

BİR YORUM YAPIN 16

kadir tartar 5 yıl önce

bu kadın cimriliğiyle tanınıyor.böyle düşünmesi normal.cğimriye birşey anlatamazsın...

Toplam 1 beğeni

selami 5 yıl önce

oda degilde ben sunu anlamiyorum neden hala kapilari acmamakta direniyor cumhur baskanimiz? yani ne olacak biraz aciver , bizlerde suriyeliler de rahatlar.. bi kadar yuku ustumuze bindirmek reva mi? varupalilar bizlerden cok cok zengin, onlara bir sey yapmaz birkac yuzbin i agirlamasi.. hem belkide ab lilerin akli basina gelir..yani ne bileyim haksizmiyiz boyle dusunmekte? iyilik yapmak guzel ama.. ulkemizi de durumu ve kapasitesi belli, 8 yil olmus.. herhalde diyeti mi oedemisizdir diye dusunuyorum..saygilar

Toplam 4 beğeni

metin 5 yıl önce

demet hanım paylaşımınızı neden kaldırıyorsunuz milyonların hislerine tercüman olmuşsunuz referandum yapılsın bu konuda 81 milyon vatandaşın 80 milyonu gitsinler diye oy kullanır suriyeliler den müthiş bir rahatsızlık söz konusu bunu yetkililer gözardı ediyor fakat sıkıntı her geçen gün büyüyor.

Toplam 11 beğeni

nil 5 yıl önce

dini inancın yoksa ensar şuurunda yoktur . çenenizi tu tunnn gidecekler onlar gidince hangi belayla karşılaşacagız bilmiyoruz

Toplam 1 beğeni

TURK 5 yıl önce

Hakli valla, agzina saglik. 3.5milyon az mi. sen savasmayip savastan kacmisin. hadi buna kabul buyur gel. ama TSK bazi bolgeleri temizleyip koruma altina aldi. Donun geri, geldigin yeri insa etmeye yardim et. Demet hanim bu konuda hakli valla.

Toplam 7 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun