Osmanlı torunu Müjdat Gezen’i affetmedi

Sanatçı Müjdat Gezen, geçtiğimiz yıl katıldığı bir TV programında, 2.Abdülhamit'in torunu Nilhan Osmanoğlu'na hakaret ettiği iddiasıyla yargılanacak.

İddiaya göre; duayen oyuncu Müjdat Gezen, geçen yıl 2 Şubat tarihinde katıldığı özel bir televizyon programında 2. Abdülhamit'in torunu olan Nilhan Osmanoğlu'nu hedef alan hakaret içerikli bir söz söyledi.

Osmanoğlu, bu sözlerin ardından savcılığa başvurarak Gezen'den şikayetçi oldu. Soruşturma başlatan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, geçtiğimiz günlerde Müjdat Gezen'i ifadeye çağırdı.

Gezen, sözlerinin hakaret içermediğini vurgulayarak "Konuşmanın akışı ve bütünü sırasında seyirci tepkisinin ardından böyle algılanmış olabilir" şeklinde bir açıklama yaptı. Savcılık ikili arasında uzlaşma yapılabileceğini belirtse de Osmanoğlu, Gezen'i affetmedi. Müjdat Gezen hakkında hakaret suçundan dava açıldı. Oyuncunun 2.5 yıla kadar hapsi isteniyor.

Kadir İnanır 7 yıl sonra geri dönüyor!

İLİŞKİLİ HABER

Kadir İnanır 7 yıl sonra geri dönüyor!
Gökhan Töre'den eşine 1 milyon TL'lik doğum hediyesi

İLİŞKİLİ HABER

Gökhan Töre'den eşine 1 milyon TL'lik doğum hediyesi
Şükran Ovalı ve Caner Erkin çiftinden önce yastıkları gidiyor!

İLİŞKİLİ HABER

Şükran Ovalı ve Caner Erkin çiftinden önce yastıkları gidiyor!
Özgü Namal'ın merak edilen köy hayatı

İLİŞKİLİ HABER

Özgü Namal'ın merak edilen köy hayatı

BİR YORUM YAPIN 24

zigana6161 5 yıl önce

Toplumu tahrik suçları acil ve adil olmadı.

Ftm 5 yıl önce

Bu nasıl bir adalet arkadaş. Kadın 1 yıldan fazla olmuş dava açalı yeni mahkemesi oluyor. Bu kadar mı rahatına düşkünüz. Birde gecikmiş adalet adalet degildir diye artistik hareketler yapıyorlar

Toplam 3 beğeni

adem 5 yıl önce

mahkeme çalışma düzeni yanlış. en basit 15 yılı dolduran işçi sgk dan evrak getirirse tazminatını alır diye bir kanun var. işveren ödemezse işçi dava açıyor. mahkeme 2 yıl geçmesine rağmen davayı sonuçlandırmıyor. her görüşmeyi 6 ay sonraya atıyor.

Toplam 0 Beğeni

Adanali 5 yıl önce

Iyi etmiş affetmesin herkez haddini bilecek okadar.

Toplam 2 beğeni

al bayrağım 5 yıl önce

Osmanlı yadigarı NİL SULTAN, sakın affetme, şayet affedersen, bu necip Türk milletide seni affetmez. Osmanlı düşmanı ecdat düşmanı bunlar, gerekli cezayı almalılar

Toplam 2 beğeni

kptn 5 yıl önce

bir sanatci elbette insan dir lakin siyasi görüsü inaci yasam tarzi kendine saklamasi gerek en bir olay ister dizi film ister müzik spor vs SANATCI kimligi bütün bir halka mal olmus ksilik tir sen ateist te olsan farkli incata severlerin oldunugu bilmiorsan ve o toplum a saygi etmesini bilmiorsan SANATCI kimligini bitireceksin o kisiden olsa olsa CÖP olur deyip atacaksin

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun