Kibariye'den şaşırtan sözler "Gözümle görmeden inanmam"

Eşi Ali Küçükbalçık'ın ihanet ve haciz haberleri nedeniyle evliliği bitme noktasına gelen Kibariye, zor günleri geride bıraktı.

Ünlü şarkıcı Kibariye'nin evliliği, eşi Ali Küçükbalçık'ın ihanet haberleri ve haciz davaları yüzünden bitme noktasına gelmişti. Ancak Kibariye ve ailesi zor günleri atlattı. Ünlü şarkıcı eşi ve kızıyla birlikte Bodrum'daki evlerine gitti. 

Geçtiğimiz gün market dönüşü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Kibariye, “Ben Ali’nin çapkınlık yaptığını gözlerimle görmedim. Bu göz görecek, ben yakalayacağım biriyle ya da siz çekeceksiniz, o zaman devam ettirmem. Ama görmedim. Böyle bir şey olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Ben mutluyum, çocuğum mutlu, babası var kızımın. Kofti bir durum yok!” sözlerini söyledi.

Can Bonomo ve Öykü Karayel çifti evlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Can Bonomo ve Öykü Karayel çifti evlendi!
Sinan Akçıl ile Maher Zain'den anlamlı düet!

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Akçıl ile Maher Zain'den anlamlı düet!
İpek Usta: İyi ki doğdun kraliçe kızım

İLİŞKİLİ HABER

İpek Usta: İyi ki doğdun kraliçe kızım
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

ali 5 yıl önce

Anladık Kibariye...

Toplam 2 beğeni