Zuhal Olcay'a şok hapis cezası!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi, ünlü sanatçı Zuhal Olcay'a 11 ay 20 gün hapis cezası verdi.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi, ünlü sanatçı Zuhal Olcay'a, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle 10 aylık hapis cezasını kaldırarak, 11 ay 20 gün hapis cezası verdi. Sanık Zuhal Olcay ve şikayetçi Erdoğan'ın avukatının katıldığı duruşmada, kimlik tespitinin ardından Olcay'ın savunması alındı. Sanatçı ifadesinde, "Çok  kısa süreliğine ve fevri yapılmış bir harekettir. Öncelikle hakaret kastıyla  hareket etmedim. İlk derece mahkemesinin kararının kaldırılarak hakkımda atılı  suçtan beraat kararı verilmesini talep ediyorum. Aksi kanaatte iseniz, ceza  verilecekse paraya çevrilmesini talep ediyorum." sözlerini söyledi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı ise şikayetlerinin devam ettiğini belirtti ve aleniyet unsuru oluşturduğu için sanık Zuhal Olcay'ın cezalandırılmasını talep etti.

İşte Şeyma Subaşı'nın makyajsız hali

İLİŞKİLİ HABER

İşte Şeyma Subaşı'nın makyajsız hali
Özge Özpirinçci'yi 'Kadın' yıprattı!

İLİŞKİLİ HABER

Özge Özpirinçci'yi 'Kadın' yıprattı!
Dolunay Soysert'ten Ceyda Düvenci'nin oğluna anlamlı hediye

İLİŞKİLİ HABER

Dolunay Soysert'ten Ceyda Düvenci'nin oğluna anlamlı hediye
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0