Nejat İşler saldırıya uğradı

Ünlü oyuncu Nejat İşler bir kadın hayranının fotoğraf isteğini geri çevirince, hayranının kocası tarafından darp edildi.

Bodrum Gümüşlük'te bir mekanda arkadaşlarıyla oturan oyuncu Nejat İşler'in bir kadın hayranının eşi tarafından darp edildiği iddia edildi.İddiaya göre İşler, yanına gelen hayranının fotoğraf isteğini geri çevirince kocası tarafından saldırıya uğradığı öğrenildi. Saldırı sonrası dişi kırılan ve bayılan oyuncu, Bodrum'da bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı.

Doğa Rutkay'dan doğum sonrası ilk açıklama! "Paldır küldür..."

İLİŞKİLİ HABER

Doğa Rutkay'dan doğum sonrası ilk açıklama! "Paldır küldür..."
Bengi Öztürk ve Sertaç Akkaya evlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Bengi Öztürk ve Sertaç Akkaya evlendi!
Ölümden dönen Leyla Bilginel ilk kez görüntülendi

İLİŞKİLİ HABER

Ölümden dönen Leyla Bilginel ilk kez görüntülendi
Aslı Tandoğan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Tandoğan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 16

salamander 5 yıl önce

valla uzuldum desem yalan olur leon efendi ulken için bir seyler yapma derdinde olanlarla onlara engel cıkaranları ıyı biliyoruz gezi eylemleride guzel ulkem ıcın yapılan eylemlerdiş değilmi bu sahısta orda bu ulke ıcın bir seyler yapma derdindeydi değilmi o yuzden ulkem,n ekonomısı 200 mılyon dolar kayba sebeb oldu bu guzel ulkem ıcın bir seyler yapma derdiydi ve cabasıydı değilmi yoksa yapılan ve yapılacaklara karsı bazıkaranlık guclere yardım mıydı acaba !!!!!!!!!!!?

Toplam 3 beğeni

leon 5 yıl önce

Yorumlara bakiyorumda turklukten muslumanliktan bir nepze nasip almamis insanlar var guzel yurdumda taslasmis insanlar insanlar kalbi bunun icin ekonomi egtim sosyal hayat genclik bitik herkes elinde sopa vuracak laf sokacak insanlar ariyor kimse guzel ulkem icin birsey yapma derdinde deyil calma cirpma derdinde

Toplam 2 beğeni

1071 5 yıl önce

Sözde halkçılar, sosyalistler, doğallar falan filanya. Alayı kameralara oynuyor.

Toplam 7 beğeni

Mustafa 5 yıl önce

Elbette ne olursa olsun,karşısındaki şahsı dövme hakkı olamaz.Ancak bu sanatçı denilen şahısta bazen açıklamaları ve davranışlarıyla hoş olamayan olaylarda adı sıkça geçenlerden.Karşı tarafıda dinlemek gerek.Bu sanatçı denilen adam alkolik biri kafayı çektimi küfür edebilecek kadar kendini kaybediyor.Bu durumda karşısındaki şahsında bir sabır sınırının olduğunu sopayı yedikten sonra anlıyor.

Toplam 9 beğeni

Ned 5 yıl önce

Gezici iyi olmus

Toplam 14 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun