Gamze Özçelik 'Evini sattı' iddialarına açıklama yaptı

Geçtiğimiz gün Afrikalı çocuklar için evini sattı iddialarına sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Yaptığı yardımlarla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Gamze Özçelik için geçtiğimiz günlerde Afirkalı çocuklara yardım etmek adına 400 bin TL'lik evini sattığı iddia edilmişti. Özçelik, sosyal medya hesabından yapılan bu iddiaların doğru olmadığını açıkladı.

İŞTE O AÇIKLAMA;

"Selamun Aleykum canlar. Takip eden kardeşlerim bilirler ki, ‘Umuda Koşanlar Derneği’ olarak geçtiğimiz kurban bayramında Somali’de kurban kesimi ve dağıtımı gibi çeşitli organizasyonlarda bulunmak nasip olmuştu. Bir süredir basında ve sosyal medya da konuşulan ‘Servetini su kuyularına harcadı’ , ‘Afrika’lı çocuklar için evini sattı’ gibi haberlerin karşısında hakikat adına açıklama yapmam gereği duydum. Derneğimiz kurulduğu ilk günden bu yana, bağışçılarımızın desteği ile güzel işler başarmaya, elinden geleni yapmaya çalışmaktadır. Allah razı olsun baştan beri desteklerini esirgemediler. Haberler doğruluk taşımamaktadır! Malın ve mülkün, tüm övgülerin, güzel sözlerin ve güzel sıfatların sahibi Yüce Allah (C.C) iken, sadece manen ve bedenen elinden geleni yapmaya çalışan bir kul olarak riyadan, benlikten ve kibirden yine Mevla’mın merhametine sığınırım. İyi niyetli oldukları düşündüğüm, sevgili basın mensuplarından ricamdır; lütfen dernek faliyetlerimizle ilgili her türlü bilgi için çekinmeden dernek numaralarımızı arayın. Cümleten, yolumuzda dosdoğru ilerleyenlerden olmak duasıyla. Selametle kalın

Sosyetenin düğünündeki şok detay!

İLİŞKİLİ HABER

Sosyetenin düğünündeki şok detay!
Burcu Biricik'in makyajsız hali şoke etti!

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Biricik'in makyajsız hali şoke etti!
Demet Akalın'ın evine evine haciz geldi

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'ın evine evine haciz geldi
Süperstar manevi kızıyla buluştu

İLİŞKİLİ HABER

Süperstar manevi kızıyla buluştu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 15

Melek 5 yıl önce

Helal olsun.......

Toplam 2 beğeni

Sinan58 5 yıl önce

Allah'ım bizlere de doğru düzgün yaşamayı nasip eyle.

Toplam 7 beğeni

Ali 5 yıl önce

Çok şey beklemeyin bu tayfadan sonradan ince ince! Kar yağıyor...

ali 5 yıl önce

Allah yaptığın ve yapacağın hayırlı işleri dergah-ı izzetinde kabul buyursun.

Toplam 8 beğeni

Sevda 5 yıl önce

Maşaellah, Subhanellah. Allah u Teâlâ hidayet, teslimiyet nasip etmiş. Okurken ister istemez yüzümde bir tebessüm oldu, mutlu oldum. Ya Rabbe'l-Alemin sayılarını artırsın, diğer sanatçılarımıza da doğru yolu bulmayı nasip etsin İnşallah. Geçtiğimiz günlerde de kapanmak istediğini ve bunu başarabileceğini düşündüğüne dair bir açıklamasını okumuştum. İnşallah Rabb'im tesettür de nasip eder. Bulunduğu konum itibariyle de geniş kitlelere hitap etme imkanıyla örnek bir hayat yaşar İnşallah.

Toplam 12 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun