Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i büyüdü! İşte son hali...

Bir zamanların reyting rekortmeni olan Aşk-ı Memnu dizisinin Bülent karakterini canlandıran Batuhan Karacakaya'nın son halini görenler şaşırdı. İşte genç oyuncunun şaşırtan değişimi...

Genç oyuncu Batuhan Karacakaya, çocukluk yıllarında oynadığı dizideki hallerini görünce çok duygulandığını söyledi. Magazin muhabirlerinin merak edilen sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu Batuhan Karacakaya "çocuk yaşta oyuncu olmanın hep dezavantajlarından söz edilir, sizce avantajları neydi?" sorusuna, "Profesyonel bir iş yapıp, para kazanır hale geliyorsunuz, insanları tanımaya çok erken yaşta başlıyorsunuz. Sanırım bunu bir şans olarak adlandırabilirim. Tanıdığım insanlar oyuncu ve önemli insanlardı. Bu kendimi geliştirmeme olanak tanıdı. Ama yanlış anlaşılmasın yine de çocuktum..." diyerek yanıt verdi. 

Çocukluktan çıkıp,genç ve yakışıklı biri olarak karşımıza çıkan  Batuhan Karacakaya, "Kendime çok dikkat ettim. İlk işimin ardından kendimi kişilik ve vücut olarak da geliştirdim. İlk dizim sırasında da yüzüyordum, yüzmeye devam ettim, ardından fitness yapmaya başladım. Olumlu geri dönüşleri de okumaya, duymaya başlayınca hoşuma da gitti." dedi.

İŞTE GENÇ OYUNCUNUN SON HALİ;

Cem Yılmaz: Bir Gora değil tabii ki!

İLİŞKİLİ HABER

Cem Yılmaz: Bir Gora değil tabii ki!
Bensu Soral evlendi! Düğüne ünlüler akın etti...

İLİŞKİLİ HABER

Bensu Soral evlendi! Düğüne ünlüler akın etti...
Ercan Kesal'dan oyuncu olmak isteyenlere tavsiyeler

İLİŞKİLİ HABER

Ercan Kesal'dan oyuncu olmak isteyenlere tavsiyeler
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0