Diriliş Ertuğrul'un 5. sezonun ilk tanıtım fragmanı

Trt 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon fragmanı yayınlandı.

TRT 1'in reyting rekortmeni olan Diriliş Ertuğrul 5. sezonunda oyuncu kadrosuna yeni  isimler ekledi. Diriliş Ertuğrul 5 sezonuyla yine nefes keseceğe benziyor. Yeni sezonda hikayenin tamamen değişiyor. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi anlatılacak. Ertuğrul Söğüt'e yerleşecek. 

YENİ SEZON FRAGMANI;

YENİ SEZONDA BURAK ÖZÇİVİT OLACAK MI?

Burak Özçivit'in Osman Bey'i canlandıracağı sezon için ise yapımcı Mehmet Bozdağ'dan şöyle bir açıklama gelmişti: "Dizinin kesin finaliyle ilgili bir malumat yok. Daha ben de tam karar vermiş değilim. Ama yavaş yavaş Diriliş Ertuğrul, Osman'a doğru ilerleyecek. En büyük hayallerimden bir tanesi Diriliş Osman'ı yapmak. Ertuğrul'dan sonra Osmangazi'nin hikayesini anlatmak. Çalışıyorum, şu anda okumalar devam ediyor. Yazın coğrafi geziler yapacağız, bu bölgeleri tamamıyla gezeceğiz. Niyet olursa Ertuğrul'dan daha büyük bir proje 'Diriliş Osman' doğacak. Dizinin finali Bilecik'te olabilir bilmiyorum, ama belki 'Diriliş Osman' veya 'Ertuğrul'un finalini burada oyuncularla beraber, seyirciyle beraber izleyebiliriz"

SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Noyan, Ertuğrul Bey'i elinden kaçırdı. İntikam için tez Alongaya'ya haber verdi. Lakin Alongaya'ya haber gelmeden Osman'ı öldürmeye çalışıyor.

Sultan Gıyaseddin Günalp'i Konya'ya çağırıyor. Sebebi ise Moğol belasına karşı tedbir almak. Fakat Günalp Konya'ya gideceği sırada Eynece ve Karamış tarafından pusuya düşürülecek. Alongaya'nın Günalp'e bakışı her şeyi açıklıyor. Ertuğrul yeni sezon için savaş sinyallerini verdi. 

Cem Yılmaz servetine servet katıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Cem Yılmaz servetine servet katıyor!
Survivor Sahra'nın nişanlısı ölümden döndü!

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Sahra'nın nişanlısı ölümden döndü!
Hazal Kaya'dan yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Hazal Kaya'dan yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu itirafı!

BİR YORUM YAPIN 0