Pınar Altuğ: Ne münasebet!

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ bir röportaja konuk oldu. İşte, oldukça konuşulacak röportajın ayrıntıları...

Güzel oyuncu Pınar Altuğ, kariyeri ve hayatı ile alakalı röportaj verdi. Röportajı oldukça keyifli geçen Altuğ, hayatına dair her şeyi takipçileri için yanıtladı.

Çocuklar duymasın adlı dizide ünlenen çocuklar ile alakalı Altuğ,"Bunun bir formülü yok. Olsaydı herkes yapardı. Biz iyi anlaşan, enerjisi yüksek bir ekibiz ve bence aramızdaki o bağ seyirciye de yansıyor. Bir sır varsa bu olabilir. Bizi gerçek anlamda kendilerinden kabul ediyorlar ki yıllardır beraber olmaya devam ediyoruz."

Altuğ, 'Aile Tablosu' denince aklına ne geldiği ile alakalı,"En büyük önceliğim kızım ve kocam. Onlar benim her şeyim. Beni tamamlıyorlar ve nefes almamı sağlıyorlar. Ama devamında benim ve eşimin ailesi. Biz birleştik ve büyük bir aile olduk. Onlar olmadan hayat çok zor olurdu" diye ifade etti.

Ünlü oyuncu sosyal medyada çıkan bazı kapışmaların içinde kendini bulması ile alakalı,"Bence bu insanların mutsuzluklarıyla ilgili. Zaten siz özünüzde mutluysanız, hayatınızdan memnunsanız kimseye oradan nefret kusmazsınız. Oturup birine “Senden nefret ediyorum” yazmak ne demek? Arkadaş, burası benim özel sayfam. Nefret ediyorsan ne işin var burada? Keşke zamanlarını daha güzel şeylere harcasalar... Oradan bunu yazacağına git bir ağaca bak, için açılsın. Sosyal medya herkesin psikolojisini bozmaya başladı"  yorumda bulundu.

Güzel oyuncu Altuğ, Eşi Yağmur Atacan ile alakalı yaş sorununu gündeme getirenlere,"Evliliklere dışarıdan bakan bir göz yorum yapamaz ki! Kime ne canım! Ben evlenirken onlara mı sordum? Sen o yorumu yaparken kim olarak kendinde bu hakkı görüyorsun, önce bunu konuşmak lazım. Anam mısın, babam mısın? Sen kimsin ki benim evliliğim hakkında yorum yapma hakkını buluyorsun kendinde? Ben ayrılınca beni sen mi alacaksın? Veya Yağmur seninle mi evlenecek? İnsanların mahremlerine bu kadar kolay girme cesareti... Ne münasebet! Herkesin söylediği bir kulağımdan girer, diğerinden çıkar" sözleriyle kendini ifade etti.

Güzel anne Altuğ mutlu evliliğin sırrı hakkında,"Kocamın güzel bir lafı var. Ben ona bazen diyorum ki, “Ya sen deli misin? Benim gibi bir manyakla niye evlendin? Mesela o an delirmişim bir şeylere, bağırıyorum evin içinde. O da alttan alıyor. Diyor ki, “Benim seninle geçinmeye gönlüm var. Seni çok seviyorum karıcığım.” Geçinmeye gönlünüz varsa o ilişki yürüyor. Ama onunla olmayı istemiyorsam, duygularım koptuysa,“Vay efendim bu telefonu neden şuraya koymadın da buraya koydun?” diyerek kavga edersin. İşin özü bu. Bizim birbirimizle geçinmeye gönlümüz var" düşüncelerini dile getirdi.

Gökçe Bahadır sesiyle büyüledi!

İLİŞKİLİ HABER

Gökçe Bahadır sesiyle büyüledi!
Türkan Şoray: "Benim diğer oyunculardan farkım..."

İLİŞKİLİ HABER

Türkan Şoray: "Benim diğer oyunculardan farkım..."
Metin Akpınar 11 yıldan sonra ekranlara geri döndü

İLİŞKİLİ HABER

Metin Akpınar 11 yıldan sonra ekranlara geri döndü
Gigi Hadid sosyal medya paylaşımı yüzünden davalık oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Gigi Hadid sosyal medya paylaşımı yüzünden davalık oldu!
Yeşilçam oyuncusu Yaprak Özdemiroğlu değişimi!

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam oyuncusu Yaprak Özdemiroğlu değişimi!

BİR YORUM YAPIN 2

Yistif - Rize 5 yıl önce

Personel müdürümüz doğru söylüyor. Kimse hayatına karışamaz, eşiyle ve çocuğuyla mutluluklar dilerim...

CAN BAR 5 yıl önce

Yaş değil akıl ve gönül güzelliği önemlidir Kaldı ki bu çift yıllardır kojuşmuş sanat camiasındaki güzel örneklerin başında gelir Bu güzel aileye bir ömür mutluluklar dilerim

Toplam 2 beğeni