Resul Dindar: Özür dilerim

Resul Dindar'ın bir eğlence sonrası karavanda olduğu sırada takipçisine, 'Sus be cevap verme' diye bağırdığı anların videosu sosyal medyada çalkalanmıştı. Resul Dindar, geçen gün o takipçisi ile bir araya geldi. İşte, haberin ayrıntıları...

Resul Dindar'ın bir eğlence sonrası karavanda olduğu sırada takipçisine, 'Sus be cevap verme' diye bağırdığı anların videosu sosyal medyada çalkalanmıştı. 

Geçtiğimiz günlerde Resul Dindar, azarladığı takipçisi ile bir araya geldi. İnstagram hesabında takipçisiyle bir fotoğraf çekilip paylaşımda bulundu.

Dindar paylaştığı paylaşımının altına, "Kendimizi iyi hissetmemizi sağlayan, birlikte şarkılar söylediğimiz ve horona durduğumuz bir konser sonrası alanda bulunan birçok insanın üzülmesine sebep olan herkese teşekkür etmek istiyorum. Konser sonrası insalarla fotoğraf çekinmeme ve tanışmama engel olan, içinde bulunduğum kulis amaçlı karavanın kaza yapmasına sebep olan ve o aracı yumruklayıp tekmeleyenlere, bana söz verdin fotoğraf çekineceksin diyenlere ve sert tepki gösterenlere, dışarıdan duyduğum onca hakareti ve iyi niyetini dile getirenlere, sosyal medya üzerinden dilediği gibi bir video kesip biçip, haber niteliği taşıması mümkün bölümünü fırsata çevirenlere, hâlen daha hâldir diyemeyen ve içinde bir parça merhamet taşımayan, hakkımda yaygara çıkarmaya çalışanlara, beni tanımadan kişiliğim hakkında yorum yapabilenlere ve bana ayıp diyenlere teşekkür etmek istiyorum. Kendi içimde yaşadığım ve dolayısıyla çevremde yaşananlara bir tepki vermiş bulundum.O alanda bulunan insanlara bir cevap vermek istedim. Kaçmadım, 'Vurmayın araca yazık' dedim.  'Alan müsait değil anlayın' dedim. Sahneden 'Kimseyi yormayacak, zorlamayacaksak sahne sonrası hepinizle tanışacağım, fotoğraf çekineceğim' dedim. Sonrası mümkün olmadığını üç defa dışarı çıkıp dile getirdim. Ben sizi çok sevdim gitmek istemedim. Gitmek zorunda kaldım. Gerildim, gerildik. Herkesi anlarım 'hâldir' der geçerim. Ben hepinizden özür dilerim. Yanlış anlaşılmalara sebep olduğum için. Bir insanın herkesten fazla kalbini kırdığım ve kendisine sesimi yükselttiğim için. Sanırım siz bana yakıştınız da bu defa ben size yakışamadım.Veya beklentilerinize yaklaşmadım. İnsanım, sizden biriyim. Allaha emanet olun. Çevrenize iyi bakın. Sevdiklerinize iyi bakın. Hoşçakalın" diyerek duygularını ifade etti.

Resul Dindar hayranını tersledi

İLİŞKİLİ HABER

Resul Dindar hayranını tersledi
Oyuncu Cem Özer'den kötü haber!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Cem Özer'den kötü haber!
Dünya devleri 10 yaşındaki bu kızın peşinde!

İLİŞKİLİ HABER

Dünya devleri 10 yaşındaki bu kızın peşinde!

BİR YORUM YAPIN 0