Ajda Pekkan ultra lüks villasını satmaktan vazgeçti! Boğazın en küçük yalısıydı

Yılladır satın almak için uğraşan Ajda Pekkan'ın aile yadigarı olan Boğaz'daki yalısı satışa çıkmıştı. 2012'de renove edilen 'İstanbul'un en küçük yalısının fiyatı dudak uçuklattı. Pekkan yalıyı satmaktan vazgeçti.

Ajda Pekkan’ın amcası Ali Pekkan tarafından 1936 yılında inşa edilen ve İstanbul’un en küçük yalısı olarak bilinen Panayot Yalısı, 48 milyon TL’ye satışa çıktı.

Beykoz’da bulunan ve Ajda Pekkan ile anılan tarihi Panayot Yalısı, İstanbul’un Yalıköy Mahallesi Fevzi Paşa Caddesi üzerinde, iskelenin hemen yanında yer alıyor. Bu yapı, İstanbul’un Tarihi Eser Tescilli 360 yalısından biri olarak biliniyor.

Ajda Pekkan, çocukluk yıllarında amcasının yalısında çok zaman geçirdi. 1971 yılında koruma altına alınan yalı, Ali Pekkan tarafından 1998 yılında satıldı.

Özel rıhtımı ve 6 metrekare terası olan ve 156 metrekarelik yalının 3 tam kat ve 1 çatı katı bulunuyor. Yalı 39 metre taban oturumuyla İstanbul’un en küçük yalısı olarak biliniyor.

AJDA PEKKAN VİLLASINI SATMAKTAN VAZGEÇTİ!

Ajda Pekkan Zekeriyaköy'deki müstakil evini satmaktan vazgeçti. Satılığa çıkardığı günden bu yana yıllardır yılan hikayesine dönen bu 'satılık villa' mevzusunda Süperstar, hatıralarını ve anılarını korumayı tercih etti.

Yıllarca, evde geçirdiği günleri, kalabalık yemek masalarını, ailesi ve dostları ile geçirdiği zamanı düşünen Ajda Pekkan, son günlerde milyonlarca lirayı gözden çıkaran ciddi alıcılar olmasına rağmen maddiyatı değil, maneviyatı tercih etti.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Adalet 2 ay önce

Ne bbirbuçuk milyonu vegi kaçırmak için bu para gösterilmiştir en az sekiz milyon dolara satılmıştır maliye müfettişlerini bu işi takibe davet ediyor

Toplam 1 beğeni

Mustafa38 2 ay önce

Tapuda yine düşük göstermişlerdir fiyatı. Yoksa 8 mlyon dolar istenen yalı neden 2 milyon dolara satılsın. Bana hiç inandırıcı gelmedi.

Toplam 1 beğeni