Avatar Atakan'ın oğlu ezanı duyunca bakın ne yaptı! Sosyal medyada da beğeni yağan video...

Ünlü Kick boks sporcusu, Avatar lakabıyla bilinen Çağan Atakan Arslan, geçtiğimiz haftalarda eşi için matkapla kek çırptı. O anları sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Atakan bu kez de oğlu Leo'nun akşam ezanını duyunca verdiği tepkiyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Avatar Atakan sosyal medya hesabından oğlu Leo'nun akşam ezanını duyunca ki tepkisini "Akşam ezanı okununca gidip bu sepeti alip ustune cikiyor sonrada dua edip allahim amin diyor :))) allaaaaym agğğmnn Aslan için iftar vakti :))))) yakinda ezani da okursa tamamdir :) Ne duaniz varsa allah kabul etsin" notuyla paylaştı.

EŞİNE MATKAPLA KEK YAPTI!

Survivor yarışmasında yıldızı parlayan Milli boksör Çağan Atakan Arslan eşinin Anneler Günü'nü kutlamak için kek yaptı. Keki çırpmak için mikser bulamayan Arslan, çareyi matkapta buldu.  Matkapla yaptığı pastayı sosyal medya hesabından paylaşan Arslan altına şu notu düştü: "Evladına annelik yapan tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun. Malum karantinadayız pek bir sürpriz yapamadık. Zaten her ne yapsak canım eşimin anneliği karşısında bir hiç ama... Ben de bari bir tatlı yapayım dedim :) niyetlendim mixer yok. Elle çırpınca da istediğim kıvamı alamadım, bir 15 dakika :) ama çareler tükenmez Avatar is here Matkap darbeli olursa daha bir güzel veriyor kıvamı :) bence on numara oldu. :)" 

AVATAR ATAKAN'DAN ALKIŞLANACAK

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı Survivor yarışması ile adını duyuran ve izleyici tarafından beğenilen Atakan Arslan namı diğer Avatar Atakan 1 Aralık’ta Mixfight Championship etkinliği kapsamında dövüşecek.

avatar atakan ve oğlu

avatar atakan ve oğlu

Düzenlenen gösterinin geliri 2 yaşındaki kanser hastası Noemi'nin tedavisine için kullanılacak. Avatar Atakan James McSweeney, Danyo Ilunga ve Sebastian Mendez gibi dövüşçülerle dövüşecek. "Herkesi Fraport Arena’ya bekliyoruz" sözleri ile de herkesi davet etti.

avatar atakan ve oğlu

avatar atakan ve oğlu

BİR YORUM YAPIN 1

Arif 5 yıl önce

Allah o çocuğada şifasını nasip etsin fakat bizim ülkemizde yok mu be adam ! yazıkk

Toplam 2 beğeni