Ünlü oyuncu Jim Carey yeni filmi Kirpi Sonic ile 14 Şubat'ta vizyonda olacak!

Amerikan ve Japon yapımı olan Kirpi Sonic filmi ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu Jim Carey, 1998 yapımı Truman Show'un günümüzde gerçek olması hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Truman Show ile hayata farklı bir bakış getiren ünlü oyuncu Jim Carey, yeni filmi Kirpi Sonic ile yeniden beyazperde seyircileriyle buluşacak. Dr. Ivo Robotnik karakteriyle 14 Şubat'ta seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Jim Carrey, Collider'a verdiği röportajda bir döneme damga vuran The Truman Show hakkında konuştu.

Jim Carey yeni filmi Kirpi Sonic ile 14 Şubat

Jim Carey yeni filmi Kirpi Sonic ile 14 Şubat

Carey rol aldığı filmi Truman Show hakkında,"Bence The Truman Show şimdilerde mikro düzeyde var olan bir şey. Makro düzeyle ilgili olan bir hikayeydi. Ama şimdilerde herkesin bir abonelik kanalı var. Herkes kendi Truman Show dünyasına sahip. Orada olması gereken bir şey var. Sıklıkla düşündüğüm ve sorduğum şey, Truman duvarın dışına çıktığı zaman ne olacağı. Basitçe herkes içeriye geri döndüğü için onun dışarıda yalnız olacağını fark etmek biraz zamanımı aldı. Hepsi tepede/ kubbede olmak istiyordu" açıklaması yaptı.

CAREY'DEN DONALD'A AĞIR SÖZLER!

Amerikalı ünlü oyuncu Jim Carey, Los Angeles’ta katıldığı sanat ve aktivizm konulu projede ABD Başkanı Donald Trump için ağır sözler söyledi.

Carey, "Bu insanlar sizin anlaşabileceğiniz insanlar değil. Bir suçluyla birlikte iki tarafı da tutan konumunda olamazsınız” diyen Carrey, “Bir tecavüzcü uzaklaştırılmalıdır, onunla pazarlık yapılamaz. Bu insanlar sistemimizin ırzına geçiyor, gözümüzün önünde mahvediyor" sözleri ile Trump karşıtı olduğunu beyan etti.

56 yaşındaki ünlü oyuncu,“Bu insanlar sistemimizden uzaklaştırılmak zorunda çünkü bizim için kötüler. Trump bir melanom hastası ve Sarah Sanders dahil herkes ona makyaj yapıyor. Bu, ülkede çok daha derin bir sorun olduğunu gösteriyor. Bu problem, açgözlülük” sözleri ile siyasi görüşünü net bir şekilde dile getirdi.

Soner Sarıkabadayı Camelo Lopez’e evlilik teklif etti!

İLİŞKİLİ HABER

Soner Sarıkabadayı Camelo Lopez’e evlilik teklif etti!
Hazal Filiz Küçükköse yeni projesinin sinyallerini verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Hazal Filiz Küçükköse yeni projesinin sinyallerini verdi!

BİR YORUM YAPIN 0