Metin Şentürk eski eşine servet ödeyecek

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk, 4 yıl önce boşandığı eski eşi Fulya Kalkavan'a 4 milyon 337 bin TL ödeyecek.

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk'ten 4 yıl önce boşanan Fulya Kalkavan, açtığı mal paylaşımı davasını kazandı.  Armatör Kalkavan Ailesi’nin kızları Fulya Kalkavan, 2006 yılında Metin Şentürk ile gizli bir şekilde evlenmişti. Fulya Kalkavan, troid kanserine yakalanmasının ardından baba evine döndü.

Sonrasında  avukatı Dilek Şahbaz aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açtı. Çekişmeli olarak görülen boşanma davası 2014 yılında karara bağlandı. Çiftin boşanmasına karar veren mahkeme, Metin Şentürk’ün, Fulya Kalkavan’a 100 bin TL maddi, 50 bin TL manevi tazminat ile ayda 5 bin TL yoksulluk nafakası ödemesine karar verdi.

Boşanma davasının ardından evlilik birliği içinde kazanılan malların paylaşımı için ikinci bir dava açtı. Sarıyer Reşitpaşa’da bulunan ve Şentürk ile evli oldukları dönemde yaşadığı 500 metrekare alan üzerine kurulu 4 katlı lüks evin yarısını istedi. 3 yıldır süren mal paylaşımı davası bugün sonuçlandı. Mahkeme, Metin Şentürk’ün eski eşi Fulya Kalkavan’a 4 milyon 337 bin TL’yi 2015 yılından itibaren işleyecek yasal faiziyle birlikte ödemesine karar verdi.

Şeyma Subaşı'na icra şoku!

İLİŞKİLİ HABER

Şeyma Subaşı'na icra şoku!
'Müslüm' filmi tüm rekorları kırdı!

İLİŞKİLİ HABER

'Müslüm' filmi tüm rekorları kırdı!
Meghan Markle saraya Fransız yardımcı getirdi

İLİŞKİLİ HABER

Meghan Markle saraya Fransız yardımcı getirdi
Uğur Kıvılcım hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Uğur Kıvılcım hayatını kaybetti!
Şeyma Subaşı İstanbul'u terk etti!

İLİŞKİLİ HABER

Şeyma Subaşı İstanbul'u terk etti!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

Mehmed 5 yıl önce

Bu tamamen saçmalık nafaka acilen kaldırılmalı

Toplam 2 beğeni

Ismail 5 yıl önce

Adamın bütün emeğini vermiş. Mahkeme hangi çağda yaşıyoruz

Toplam 2 beğeni

Hakan 5 yıl önce

Soygun gibi bir şey. Bence evlilik kurumunu zedeleyen bir yaklaşım. Rakamlar güncel hayat şartlarının çok üzerinde. Bu sanatçılar bu paraları artık kazanamazlar. Ayrıca art niyetli insanlar için dolandırma kapısına dönüştü. Tabi haberde adı geçenleri kastetmiyorum. Onların neler yaşadığını bilme şansım yok. Ama bu işe bir üst sınır gelmeli diye düşünüyorum.

Toplam 2 beğeni

sefa7 5 yıl önce

bu nafaka işi kalkmalı.

Toplam 9 beğeni