Engin Altan Düzyatan Katar'ın onur konuğu!

Trt1'in Diriliş Ertuğrul dizisi ile fenomen hale gelen Engin Altan Düzyatan Katarlı hayranları ile buluştu. Aynı zamanda Düzyatan Ajyal Film festivalinde Hollywood yıldızları ile bir araya gelecek.

Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen film festivaline katılan oyuncu Engin Altan Düzyatan, buradaki Türk restoranı "Şazeli  Katar"da hayranlarıyla buluştu.

"Diriliş Ertuğrul" dizisi oyuncusu Düzyatan'la fotoğraf çektirmek için hayranları adeta birbiriyle birbiriyle yarıştı.

Restoran sahibi Ömer Seyfi Aktülün yaptığı açıklamada Türk  dizilerinin Arap halkları üzerindeki etkisini ve gücünü yansıttığını belirtti. Ayrıca Aktülün, Ertuğrul dizisi oyuncularının daha önce de Doha'yı ziyaret  ettiğini ve büyük sevinçle karşılandıklarını vurguladı.

Doha Film Kurumu'nun organizasyonuyla bugün başlayan Ajyal Film Festivali, pazartesi gününe kadar devam edecek.

Akşam düzenlenen Katar film festivaline Trt 1'in diğer iddialı yapımlarından olan Sultan Abdülhamid'in hayatını anlatan Payitaht Abdülhamit'in yapımcısı Yusuf Esenkal ve Sultan Abdülhamid'i oynayan oyuncu Bülent İnal'da katıldı. Esenkal o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Festivalin yarışma bölümünde jüri üyesi olan 39 yaşındaki oyuncu Düzyatan, organizasyon kapsamında  Hollywood yıldızıyla aynı ortamda yer alacak.  Lost dizisinin oyuncularından Evangeline Lilly ile Harry Potter serisinin Draco Malfoy’u Thomas Andrew Felton gibi isimlerle buluşacak. 

 

Prens Harry ve Meghan Markle güvenlik arayışında!

İLİŞKİLİ HABER

Prens Harry ve Meghan Markle güvenlik arayışında!
Egenin Hamsisi final mi yapıyor?

İLİŞKİLİ HABER

Egenin Hamsisi final mi yapıyor?
Çığlık atan kadından ilk açıklama geldi

İLİŞKİLİ HABER

Çığlık atan kadından ilk açıklama geldi

BİR YORUM YAPIN 0