Ünlü oyuncu Recep Aktuğ hastaneye kaldırıldı!

Aşk-ı Memnu dizisinde Hilmi karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu Recep Aktuğ hastaneye kaldırıldı.

Kötü haberi sosyal medya hesabından Onur Akay duyurdu. Akay oyuncu ve müzisyenin hastaneye kaldırıldığını ve ünlü sanatçıya KOAH teşhisi konulduğunu paylaştı. 

Akay, "Aşk-ı Memnu’ isimli dizide ‘Hilmi’ karakteri ile gönüllerde taht kuran değerli müzisyen ve oyuncu Recep Aktuğ hastaneye kaldırıldı ve KOAH teşhisi konuldu. Ayrıca sırtında iki kemiğin kırıldığı ve ciğerlerinin su topladığı ortaya çıktı. Değerli sanatçımıza acil şifalar diliyorum." şeklinde bir not yazdı. 

RECEP AKTUĞ KİMDİR?

Asıl adı Mehmet Recep Aktuğ olan oyuncu 13 Mayıs 1954’de Çeşme'de doğdu. Aktuğ, ilk başlarda "Arı Yapım" adlı bir şirket kurdu. Sezen Aksu şirketin ilk sanatçısıydı ve ilk plak ise ‘Kaybolan Yıllar’ oldu.

Bu çalışmanın ardından Türkiye'de olay haline gelen "Disko Fasıl" takip etti. Şarkıcı, 1976 yılında Türkiye'nin ilk eşlik vokal grubu Kısa Dalga'yı kurdu. 1978 yılında Antalya Altın Portakal Şarkı yarışmasına iki beste ile katılan Aktuğ, ikincilik ve yedincilik ödülü kazandı. 1979 yılında Cantekin ile Eurovision'a katıldı.

1981 yılında Giden Gençliğe ve Canım adlı şarkılarıyla ilk kırkbeşliğini çıkardı. 1983 yılında Buğra Uğur'un bestesi ile Eurovision Türkiye birincisi olarak, Çetin Alp ile Almanya'da Türkiye'yi temsil etti. Birçok bestesi ve şarkı sözü çeşitli sanatçılar tarafından seslendirilen Aktuğ, birçok reklam filminde ve dizide de rol aldı. Recep Aktuğ'nun Esen Müzik etiketiyle çıkmış ‘Alışma Bana’ ve ‘Siyah Gül’ adlı iki müzik albümü de bulunmaktadır. ‘Kurtlar Vadisi’ dizisinde ‘Ender Bey’ karakteri ve ‘Aşk-ı Memnu’ adlı dizide ise ‘Hilmi Bey’ karakteri ile ciddi bir hayran kitlesi elde etti. 

Hollywood’un efsane aktörü 102 yaşında!

İLİŞKİLİ HABER

Hollywood’un efsane aktörü 102 yaşında!
Ünlü oyuncu Hande Erçel başka bir dilde konuşacak!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Hande Erçel başka bir dilde konuşacak!

BİR YORUM YAPIN 0