Şeyma Subaşı: Enerji patlaması yaşıyor olabilirim

Geçtiğimiz ay tv8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'dan boşanan Şeyma Subaşı bir dergiye röportaj verdi. İşte Şeyma Subaşı'nın şaşırtan açıklaması...

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra ilk röportajını L'officiel dergisi aralık sayısına veren Şeyma Subaşı özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İŞTE ŞEYMA SUBAŞI'NIN AÇIKLAMASI;

"Herkesin hayatında inişlerin ve çıkışların olduğu dönemler olmuştur. Benim bu dönemlerde kendime sürekli hatırlattığım ve telkin ettiğim şey şu olmuştur; her şeyin başı sağlık. Eğer sağlıklıysak üstesinden gelemeyeceğimiz şey yok. İlerisi için de aynı şeyi söylüyorum."

"Ailem, çocuğum ve kendim sağlıklı olduğumuz sürece her şey yoluna girecektir. Bu herkes için geçerli; iş hayatında olsun, aşk hayatında olsun herkesin kötü dönemleri olabilir ama önemli olan bu dönemlerde etrafımıza bakıp, nefes aldığımızı hissedip yalnızca bunun için bile şükredebilmektir. Gelecekteki Şeyma'ya söyleyeceğim bir diğer şey ise biraz bencil olması gerektiği olurdu. Hayatta biraz da bencil olmak lazım galiba."

"Eğer kendiniz mutlu olur ve bu mutluluğa odaklanırsanız etrafınızdaki insanları da mutlu edebilirsiniz. Bu eşiniz, çocuğunuz, sevgiliniz ya da arkadaşınız da olabilir. Çünkü mutluluk yaşandıkça çoğalan bir şey, siz mutluysanız emin olun etrafınızdakiler de mutlu olacaktır."

Demet Akalın'dan kızı için yapılan yorumlara tepki

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'dan kızı için yapılan yorumlara tepki
Oktay Kaynarca: Yaşarken helvası dağıtılan ilk aktörüm

İLİŞKİLİ HABER

Oktay Kaynarca: Yaşarken helvası dağıtılan ilk aktörüm
Didem Uzel: 41 kere maşallah

İLİŞKİLİ HABER

Didem Uzel: 41 kere maşallah
Yılmaz Erdoğan, Belçim Bilgin'den boşandığını açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Yılmaz Erdoğan, Belçim Bilgin'den boşandığını açıkladı
Halis Karataş:  Çocuklarıma miras kalacak

İLİŞKİLİ HABER

Halis Karataş: Çocuklarıma miras kalacak
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

son_osmanlı 5 yıl önce

o kadar tazminatı bende alsam bende enerji patlaması yaşarım :)))

Toplam 1 beğeni