Yılın en iyi erkek oyuncusu Furkan Palalı oldu!

Ünlü oyuncu Furkan Palalı, Türkiye Başarı Ödülleri’nde ‘Yılın En İyi Erkek Oyuncusu’ ödülüne layık görüldü.

Oyunculuktaki performansı ile dikkatleri üzerine çeken ve son dönemin aranan yüzlerinden Furkan Palalı, başarılı oyunculuğuyla Türkiye Başarı Ödülleri’nde ‘Yılın En İyi Erkek Oyuncusu’ ödülünü aldı. Aldığı ödüle ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Furkan Palalı

Furkan Palalı

Benim Tatlı Yalanım dizilerinin İspanya'ya satılmasına ilişkin Palalı, “Rol aldığım son iki dizimin yurt dışına satılması mutluluk verici. No 309, 51 ülkede, Benim Tatlı Yalanım ise 26 ülkede yayınlanıyor ve büyük ilgi görüyor. Toplamda 77 ülke. Türk dizilerinin yurt dışında yayınlanması, yine Türk oyuncuların farklı ülkelerde de tanınıyor olması gurur verici. Şu ana kadar gelen tepkiler de çok olumlu” şeklinde konuştu ve ekledi:‘’Hangi alanda çalışıyorsanız çalışın ödül almak, yaptığınız iş ile ilgili ödüllendirilmek gurur verici. İnsanın daha şevkle çalışmasını sağlıyor.’’

Furkan Palalı haberleri

Furkan Palalı haberleri

DİĞER HABERLERİ;

Ünlü oyuncu Furkan Palalı şimdilerde Japonya'da gösterime girecek bir sinema filmi için uğraşılar içerisinde olması tüm dikkatleri üzerine çekti.

Çekimlerin 3 ünlü yer: İstanbul, Tokyo ve Kapadokya’da olacağı uluslararası özelliğin esas alındığı filmin senaristliğini Fatih Özcan ve Şeyda Delibaşı, yapımcılığını Macmedya, yönetmenliğini ise Hakan Kurşun ele alıyor.

Beyazperde'de gişe rekorları kıracağı tahmin edilen Yuvaya Dönüş filmi öncelik olarak Japonya'da vizyona girecek. Başrollerde Burhan Öcal ve Megumi Masaki göreceğimiz bu film 30 Nisan 2019'da gösterime girerken daha sonra Türkiye'de gösterime gireceği biliniyor.

Ünlü oyuncu Furkan Palalı, "Çekimlerimiz Kapadokya’da devam ediyor. Harika bir ekiple çalışıyoruz. Yuvaya Dönüş; aşk, dram, aksiyon yer yer de komedinin iç içe geçtiği bir senaryoya sahip. Zaten film tamamen gerçek bir hikâyeden alıntı. İçinde duygu dolu anlar yaşatan bir baba-kız hikâyesiyle birlikte aşk var.Benim için çok albenisi olan bir film haline geldi diyebilirim. Geçtiğimiz süreçte film projeleri geldi; ama Yuvaya Dönüş tam anlamıyla ‘budur’ dediğim ve içinde olmak istediğim bir işti" sözleriyle duygularını ifade etti.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ 

Natalie Portman'dan filler için çağrı!

İLİŞKİLİ HABER

Natalie Portman'dan filler için çağrı!
Beyonce'un itirafı: Düşük yaptığımda hayatım değişti!

İLİŞKİLİ HABER

Beyonce'un itirafı: Düşük yaptığımda hayatım değişti!

BİR YORUM YAPIN 0