Kraliçe Elizabeth'in torunu  Peter Phillips boşanma kriziyle gündemde!

Kraliçe Elizabeth'in torunu Peter Phillips ile Kanadalı eşi Autumn Kelly'nin 12 yıllık evliliğini ani bir kararla bitirmesi sarayı üzüntüye boğdu.

2008 yılında dünyaevine giren Kraliçe Elizabeth'in torunu Peter Phillips ile Kanadalı eşi Autumn Kelly'nin boşanma haberi, İngiliz basınını meşgul eden haberler arasında yerini alıyor. Phillips'ten 2 kız çocuğu olan Autumn Kelly'nin boşanmayı istemesi ise söylentiler arasında.

Autumn Kelly ile Peter Phillips boşanıyor

Autumn Kelly ile Peter Phillips boşanıyor

 Autumn Kelly'nin boşanma kararının Peter Phillips'i şoke ettiği iddia edildi. Autumn Kelly’nin arkadaşları, Prenses Anne’in oğlu olan Peter’ın evliliğindeki kötü gidişatı görmediğini ve eşinin isteği karşısında afalladığını öne sürdü.

PETER PHILLIPS SÜT REKLAMINDA OYNADI!

Meghan Markle, Prens Harry ile evlendiği günden bu zamana kadar, Kraliyet malikanesinde olayların ardı arkası kesilmedi. Kimileri Meghan'ı bu cesur davranışından dolayı tebrik etti. Kimileri ise davranışını uygunsuz buldu. Markle'ın davranışlarını emsal alan ilk kraliyet üyesi şüphesiz Prenses Beatrice oldu. Çocuk sahibi bir damat ile nişanlanmasıyla gündeme bomba gibi düşen prensesten sonra şimdiki şaşkınlık doğuran bir diğer üye Kraliçe Elizabeth'in en büyük torunu Peter Phillips'ten geldi. 

 Kraliçe Elizabeth

Kraliçe Elizabeth

SÜT REKLAMINDA OYNADI!

 Prenses Anne’in oğlu Phillips, Çin’de bir süt reklamında rol aldı. Peter'in para kazanmak için reklam yüzü olma teklifini kabul etmesi ise son zamanlarda yaşanan kraliyet ailesi krizlerine bir yenisini ekledi.

 Prenses Anne’in oğlu Phillips, Çin’de bir süt reklamında rol aldı.

Prenses Anne’in oğlu Phillips, Çin’de bir süt reklamında rol aldı.

MEGHAN MARKLE AV GELENEĞİNE KARŞI ÇIKTI!

37 yaşındaki prenses Megan Markle, bu sefer yaklaşmakta olan av partisi için Kraliyet Ailesinin geçmişten bu zamana kadar olan ki av geleneğine karşı çıkıyor.

Megan Markle ile eşi Prens Harry bu sene yapılacak olan av partisine katılamayacağını açıklaması haberi gündeme bomba gibi düştü.

Ünlü oyuncu Sussex Düşesi olan Markle, Prens Harry'i baştan aşağı değiştirmesi ve Kraliyet Ailesi'ne aykırı davranışları bir yana doğallığıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Prens Harry'nin  her sene av partisine kardeşi Prens William ile katılması durumunun bu sene değişeceği göz önüne alındığı zaman iki kardeşin aralarının Prens Harry'nin ava katılım sağlamaması ile bozulacağı söyleniyor.

Özlem Yıldız koronavirüsüne çözüm buldu!

İLİŞKİLİ HABER

Özlem Yıldız koronavirüsüne çözüm buldu!
Özlem Yıldız'ın Demet Akalın'a yaptığı photoshop olay oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Özlem Yıldız'ın Demet Akalın'a yaptığı photoshop olay oldu!

BİR YORUM YAPIN 0