Çağlar Ertuğrul: İstanbul insana iyi gelmiyor

"Dağ" filmi ile popüler olan Çağlar Ertuğrul geçtiğimiz günlerde İstanbul'da neden yaşamak istemediğine dair açıklamalarda bulundu.

Son olarak "Fazilet Hanım ve Kızları" dizisi ile ekranlara gelen Çağlar Ertuğrul, şimdilerde ise "Yanımda Kal" filminin beyaz perdeye çıkacak. Oyuncu geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yaşamak istemediğini ve doğduğu şehre geri döndüğü açıklamıştı.

Bunun üzerine yeni verdiği bir röportajda "Bir haber okudum hakkınızda... İstanbul’u terk etmiş, İzmir’e yerleşmişsiniz. Kaçış için çok erken değil mi?" sorusuna Ertuğrul neden terk ettiğini şu sözlerle açıkladı: 

"Kaçış sayılmaz aslında. Zaten İzmirliyim ve evime geri döndüm diyelim. Hem dizi hem de filmler sona erince, artık İstanbul’da olmamın bir anlamı da kalmamıştı. İstanbul çok kaotik ama... Söylemeye gerek yok zaten, trafiği ve gürültüsü insana iyi gelmiyor. Fırsatı olan daha huzurlu yerlere göçüyor. Yeni projelerde geri gelirim. Yoo, hayır. Aslında beğendiğim bir dizi projesi oldu ancak şimdilik bekleme sürecinde herkes"

Megan Markle: “Çok iyiyim, çok hamileyim”

İLİŞKİLİ HABER

Megan Markle: “Çok iyiyim, çok hamileyim”

BİR YORUM YAPIN 0