Julia Roberts'in satın aldığı evin maliyeti dudak uçuklattı!

Dünyanın en güzel kadını seçilen 52 yaşındaki oyuncu Julia Roberts, San Francisco'da yeni satın aldığı ev ile basının gündemine oturdu. Evin maliyeti tam tamına 8,3 milyon dolar. İşte, haberin ayrıntıları...

Amerikalı yıldız, San Francisco'da 8,3 milyon dolara Victoria dönemi tarzında yapılmış bir ev satın aldı. Beş yatak odası ve beş banyosu bulunan evin büyüklüğü 575 metrekare.
Evin içinde bir ofis, bar, bin şişelik şarap mahzeni, iki araçlık garaj da bulunuyor.

 Julia Roberts

Julia Roberts

Eylül ayında 9,65 milyon dolara indirilen görkemli evin sahibi, 8,3 milyon dolara yaptığı teklifle ünlü oyuncu Julia Roberts oldu.

JULIA ROBERTS İLE MICHELLE OBAMA AYNI PROJEDE!

Ünlü oyuncu Julia Roberts ile eski Amerika'nın başkanı Obama'nın eşi Michelle Obama ile birlikte seyahate çıktı. Kız çocuklarına yönelik eğitim fırsatlarının artırılması sebebiyle Vietnam ve Malezya’ya çalışma yapmak adına proje gerçekleştirdi.

Julia Roberts

Julia Roberts

Robert ve Obama, 12 Aralık’ta Malezya’da birlikte konuşma yaparak, kendi kariyerleri ve liderlik yolculuklarından edindikleri dersleri aktaracak.

Michelle Obama

Michelle Obama

Vakıf çalışması altında yapacakları ortak konuşma halka kapalı olacak ancak Obama Vakfı'nın web sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Julia Roberts Michelle Obama

Julia Roberts Michelle Obama

SİYAHİ KADIN TEKLİFİ ORTALIĞI KARIŞTIRDI!

Oscar’lı oyuncu Viola Davis, Julia Roberts’ın Amerikalı kölelik karşıtı siyahi eylemci Harriet Tubman’ı oynayacak olmasına isyan etti. Madame Noire dergisine konuşan Viola Davis, Julia Roberts'in bu teklifi karşısında sessiz kalmadı: "Bu Saçmalık..!"

Madame Noire dergisine konuşan Viola Davis

Madame Noire dergisine konuşan Viola Davis

Oscar ödüllü oyuncu Viola Davis, “Bu, Hollywood’da her zaman oluyor. Endüstrinin ticaretle ve parayla çok fazla ilgilenmesini anlıyorum, ama bu yapılan çok saçma. Filmleri finanse etme gücüne sahip insanların Harriet Tubman olarak Julia Roberts’ı seçmesi endişe verici. Neden Harriet Tubman için siyahi bir oyuncuyu seçmiyorsunuz? Sizi bundan alıkoyan ne? Tarih kitaplarına bakarsanız Harriet Tubman’ın siyah bir kadın olduğunu görürsünüz”şeklinde sitemkar açıklamalarda bulundu.

Amerikalı kölelik karşıtı eylemci Harriet Tubman

Amerikalı kölelik karşıtı eylemci Harriet Tubman

Filmin senaristi Gregory Allen Howard konuşulan bu sansasyonel durum için “Neyse ki stüdyoda Harriet Tubman’ın siyah bir kadın olduğunu bilen biri varmış. Stüdyonun başkanı ‘Yıllar önce yaşamış biriydi. Hiç kimse bilmiyor" yanıtını verdi.

Başarılı oyuncu Julia Roberts’ın siyahi bir kadın olan Harriet Tubman rolünü kabul etmediği öğrenildi.

ŞÖHRETİN NE DEMEK OLDUĞUNU O ZAMAN ANLADIM!

Ünlü sanatçı Julia Roberts, bir çok filmler de oynayıp sergilediği rolleri ile gönüllerde taht kurdu. Geçmişinden bu güne nasıl ünlü olduğunu anlatan güzel sanatçı Roberts çarpıcı ve ilginç açıklamalarıyla hayranlarını şaşırttı.

Ünlü Julia Roberts,“1988 yapımı ‘Mystic Pizza’da başrolü oynadıktan sonra Georgia’ya, annemi ve kardeşimi ziyarete gittim. Filmi izledikten sonra sinemanın umumi tuvaletinde bir kadın beni tanıdı ve kapının altından gönderdiği kağıda imza atmamı istedi. O gün şöhretin ne demek olduğunu anladım...” sözleri ile çarpıcı bir açıklama yaptı.

Özge Özpirinçci açıkladı: Tek gözüm küçülüyor!

İLİŞKİLİ HABER

Özge Özpirinçci açıkladı: Tek gözüm küçülüyor!
Selma Ergeç telefon görüşmesi yaparken müjdeyi verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Selma Ergeç telefon görüşmesi yaparken müjdeyi verdi!

BİR YORUM YAPIN 0