Yalnız değilsiniz filminde oynamasın diye Zuhal Olcay tehdit edildi

Senarist Üstün İnanç, Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği "Adanmış Ömürler" programı kapsamında sinema hayatına dair tecrübelerini gençlere paylaştı.

Bağcılar Belediyesi Gençlik Merkezi’nde düzenlenen "Adanmış Ömürler" programına katılan 81 yaşındaki senarist Üstün İnanç Yalnız Değilsiniz filmi ile ilgili ilk kez konuştu. Ünlü senarist "Başrol için Zuhal Olcay’ı düşünmüştük. Önce kabul etti ancak filmde oynarsan bir daha hiçbir filmde rol alamazsın diye tehditler alınca vazgeçti. Yetmedi sinema salonu sahiplerini de yayınlamasınlar diye tehdit ettiler" şeklinde çarpışı bir açıklamada bulundu. 

Kendi tecrübelerini gençlerle paylaşan İnanç daha küçük yaşta edebiyata merak saldığından her şeyi okuduğunu ifade etti.

Aynı zamanda 1967 Necip Fazıl Kısakürek'e ait olan "Sultan Abdülhamid Han" adlı oyununu oynadığı sırada yaşadıklarını anlattı:

"Sultan Abdülhamid Han" isimli oyununda Abdülhamid'i oynarken öldürülmeye çalışıldığını söyleyen İnanç, “Abdülhamid'in hayatının son dönemlerindeki bir duasını canlandırdığımız sahne vardı, orada ben oynuyorum. Dua sahnesi vardı. Tam o sırada sarhoş bir polis beni öldürmeye karar vermiş. Bir sütunun kenarına gelmiş, beni öldürecek. Tam horozu kaldırıyor tık sesini duyan bir seyirci ondan hızlı davranıp silahı polisin kafasına dayamış. Böylece polis de bana ateş edememiş. Öyle sessizce almış başını gitmiş. Benim ve diğer seyircilerin o anda yaşananlardan haberi olmadı"

Ahmet Kural'a 5 yıl hapis şoku!

İLİŞKİLİ HABER

Ahmet Kural'a 5 yıl hapis şoku!
Meghan Markle Türk yüzüğü takarken görüntülendi!

İLİŞKİLİ HABER

Meghan Markle Türk yüzüğü takarken görüntülendi!

BİR YORUM YAPIN 0