Ünlü sunucu Esra Erol'dan Elazığ'a dev yardım!

Esra Erol, 2018 yılında Canlı yayında Kızılay Başkanı ile beraber başlattığı "Kolide ne var?" proje kapsamındaki yardımları 6.8 şiddetindeki depremden etkilenen Elazığ'a göndereceğini duyurdu. Birçok ünlü gibi sessiz kalmayan Erol, kampanyanın ilk tırının yola çıktığını belirtti. Erol, ayrıca yaptığı sms bağışı çağrısında da 1 milyon TL'nin aşıldığını belirtti.

ATV'de kendi adıyla bir program sunan Esra Erol, Elazığlı depremzedeler için bağış çağrısında bulunmuştu. Erol, sadece 1 günde toplamda 1 milyon 581 TL toplandığını duyurdu.

esra erol instagram

esra erol instagram

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Kızılay Başkanı Kerem Kınık ve ünlü sunucu Esra Erol'un 2018 yılında başlattığı "Kolide Ne Var?" projesi kapsamındaki toplanan yardımlar Elazığ depremzedelerine gönderilecek. Bir tır dolusu eşyanın yola çıktığını Erol, sosyal medya üzerinden duyurdu. 

esra erolun paylaşımı

esra erolun paylaşımı

2018 YILINDA 10 DAKİKADA 50 BİN TL TOPLANDI!

Türk Kızılayı'nın başlattığı "Kolide Ne Var?" projesine ünlü sunucu Esra Erol'dan dev destek geldi. Erol canlı yayında seyircisine yardıma katkıda bulunmaları için çağrıda bulundu. 10 dakika da 50 bin SMS atarak 500 bin TL bağışta bulunmalarını sağladı. 

Özellikle köy okullarındaki öğrenciler için hedeflenen yardım projesinde yaklaşık bin 500 köy okuluna, ortalama 300 bin öğrenciye ve 1 milyon 500 bin adet ürün gönderilmesi hedefliyor. 

Türk Kızılay'ı sadece ülkemizde değil Dünyanın dört bir yanından yardıma muhtaç olan mazlumlara yardım kolileri sağlıyor. 

TÜRK TELEVİZYONLARINDA TARİH YAZILDI!

Canlı yayında "Kolide sevgi var, kardeşlik var, paylaşmak var, umut var, gelecek var, güzel yarınlar var" sloganı ile başlatılan projenin startını Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve program sunucusu Esra Erol verdi. Ayrıca Kınık programda kolinin içindekilere dair de şu bilgileri aktardı:

"150 yıllık köklü bir kuruluş olan Türk Kızılay tarihinde, bu kadar kısa zamanda rekor bağış" diyerek şaşkınlığını gizleyemedi. Kampanya sponsor firmaların desteğiyle hazırlanan kolilerde öğrenciler için 3 parçadan oluşan mont, bot, kazak, pantolon ile diş fırçası ve diş macunu yer alırken; anne ve baba için de 1'er parça hediye giysi bulunuyor. Hediye kolileri, öğrenciler adına okullara ulaştırılarak okul yönetimlerine teslim edilecek. Sponsorların ve bağışçıların desteği ve okulların ihtiyaç talebi doğrultusunda hedeflenen 1500 okula Haziran 2019'a kadar devam edecek."

Kuzey Yıldız'ı Nahide'nin makyajsız hali şaşırttı! Peki Merve Şen kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Kuzey Yıldız'ı Nahide'nin makyajsız hali şaşırttı! Peki Merve Şen kimdir?

BİR YORUM YAPIN 5

ayse duru 4 yıl önce

2018 yılında toplanan yardımlar hala duruyor mu? ben mi yanlış anladım?

Mehmet soydan 4 yıl önce

Okadar yazışmanın içinden sadece onumu anladınız...

Direniş ekseni 4 yıl önce

Allah'u teala iyi amel sahıbı yardım eden heekesten razı olsun kabul etsin inşeAllah. Lakın herkezde hemfikirdir benle eminim bu soguk kış ayında en acıl ihtıyac evdir barınmadır onun için bu insanlara acılen konut yapılmalı gonlu zengın halkımızda devletımızın yanında yer almalıdır..

Toplam 6 beğeni

DOĞRU YARDIM 4 yıl önce

Geçici yardımlar yerine kalıcı yardımlar yapılmalı. Evi yıkılanlara ev

Toplam 4 beğeni

olay 5 yıl önce

mssallah kim bir hayra onder olursa oda yapanlardandır

Toplam 7 beğeni