Mazhar Alanson: Yandım'ı Medine'de yazdım

Dün akşam Üsküdar'da konser veren ünlü şarkıcı Mazhar Alanson sevilen şarkısı Yandım'ı Medine'de yazdığını söyleyerek hiç kimsenin bilmediğini bir açıklama yaptı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte sahneye çıkan ünlü şarkıcı Mazhar Alanson şarkılarının hikayelerinde bahsedince herkesi şaşırttı.Saatler öncesinden uzun kuyrukların oluştuğu konserde Mazhar Alanson hayranları salonu tıklım tıklım doldurdu. Yandım Yandım, Sarı Laleler, Ah Bu Ben, Ele Güne Karşı gibi unutulmaz eserlerini seslendiren Mazhar Alanson, seyircilere ‘Ara verelim mi? diye sordu. Seyircilerden gelen ‘hayır’ yanıtı üzerine Mazhar Alanson aralıksız iki saat sahnede kaldı. 

Ünlü sanatçı Mazhar Alanson, sevilen şarkısı ‘Yandım Yandım’ı nasıl yazdığını anlattı. Şarkısının aslında Kabe’ye yazdığını belirten ünlü şarkıcı Mazhar Alanson, “’Yandım Yandım’ kısmını Medine’de yazdım. Yandım’ı birinci gün not defterime düşüyorum.İkinci gün ‘Ah ki ne yandım’ yazmışım. Şimdi ben nerede yazmış olduğumu söylemesem, şarkıyı size açıklamasam siz onu bir aşk şarkısı olarak dinliyorsunuz. Sonra bana şarkılar söyleten kadın mevzusu olmuş. Mesela ‘Baka baka doyamadım, hem kokladım da’ Kabe’yedir. Ama siz onu dinlerken aşk şarkısı zannedersiniz” diyerek sözlerine şu şekilde devam etti. 

‘Baka baka doyamadım hem kokladım da’ tamamen Kabe’ye yazılmıştır. Şarkılarımı satır satır toplarım. Sezen gibi 15 dakikada yazamam, 3-4 ayda yazarım ben. Bu satırları bir araya getirmek de fakirin işi. Onu da ben yapabiliyorum. Yaşamadığım hiçbir şeyi satırlarıma geçirmedim’’ dedi. 

Geçtiğimiz hafta Masterchef programıyla tanınan Murat Özdemir'in evindeki papağana hem fiziksel hemde psikolojik şiddet sonrası papağanın hayatını kaybetmesi haberleri sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer almıştı.  Alanson, Murat Özdemir'in işkence ettiği papağanın ölmesine ilişkin ise; "Adam papağanı ezmiş, öldürmüş. Kaç gündür bu mesele. Genç, babayiğit çocuk şehit olmuş. Hamile karısı. Hayır o öyle sayfada geçiyor. Papağan öldü, 1 haftadır konuşuluyor" dedi

2018 yılında aramızdan ayrılan usta isimler

İLİŞKİLİ HABER

2018 yılında aramızdan ayrılan usta isimler
Haluk Levent Kolombiyalı dansçılar için harekete geçti

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent Kolombiyalı dansçılar için harekete geçti
Arka Sokaklar'a 500.Bölüm kutlaması

İLİŞKİLİ HABER

Arka Sokaklar'a 500.Bölüm kutlaması
Ünlü oyuncu Pelin Akil'den ikiz tekmesi

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Pelin Akil'den ikiz tekmesi
İbrahim Tatlıses: Seni bekliyoruz güzel dostum

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses: Seni bekliyoruz güzel dostum
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 13

spekoz 5 yıl önce

helal olsun...

vatandas 5 yıl önce

helal olsun....

azsubay 5 yıl önce

kıskandım vallahi.

Nevzat 5 yıl önce

Mazhar bey hürmetler ediyorum. Sizin gibi duyarlı ve vicdanlı insanların olması ne güzel. İyi ki varsınız. Allah razı olsun.

Tozkoparan 5 yıl önce

Allah omur versin senin gibi kalbinden yazip halk ile paylasana…

Yorumların Tümünü Okuyun