Oyuncu Gökçe Akyıldız'dan yıllar sonra gelen evlilik itirafı!

Bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan ünlü oyuncu Gökçe Akyıldız, evliliği ve anneliği hakkında yorum yapanlar için açıklama yaptı.

Çocukluk yıllarından beri oyunculuk yapan Gökçe Akyıldız, katılrdığı bir canlı yayın programında hakkında merak edilenleri anlattı. 26 yaşındaki Akyıldız, "Oğlumu parka götürüyorum oradaki veliler de ‘niye acele ettin, niye bu kadar erken evlendin’ diyorlar. Aslında erken değil benim için çünkü ben çocukları çok aşırı seven bir tipim. Bir de çocuğa bakabilmek enerji meselesi, şu an bile çok yoruluyorum. Bence doğru zaman olduğunu düşünüyorum. Anne olmak için de hazırdım. Çok planladığımız bir şey değildi ama yine de çok mutluyum." diyerek,

"Eşimle sette tanıştık. 3.5 sezon beraber çalıştık, ilk görüşte aşk! Çok etkilendik birbirimizden. Evlendik, bebeğimiz var. 23 yaşında falandım tanıştığımızda. Dizi başladığında ilk sezon sevgili değildik. İş arkadaşıydık. Eşim ses teknisyeni. Bir sene beraber çalıştık, birbirimizden çok etkilendik ama ilk başlarda açılamadık, hep sabrettik içimizde tuttuk ikinci sezonda söyledik. " dedi.

2 AYDA NİŞANLANDIK

2 ayda nişanlandık, 7 ay sonra da evlendik. Sonra da çocuğumuz geldi dünyaya. ‘Evlenmeden hamile kaldı’ diyenler oldu. Bizim uzun süren bir ilişkimiz vardı. Evlendik. Balayından döndük her şey harika doktor kontrolüne gittik bebeğimiz olacağını öğrendik. İlk biz de çok şaşırdık, evliliğimiz çok yeniydi. Bizim için de erken oldu ama sonra düşününce iyi ki olmuş. Hamileliğimin son ayına kadar çalıştım. Oynadığım karakter önemli bir karakterdi bizde dizi bitene kadar devam ettik.

"3.5 sezon sürdü dizimiz, dizi benim yüzümden bitmedi. Reytingler azalmıştı, bitirdiler. Şu an ben buraya kadar kendi tırnaklarımla geldim. Şimdilik zamanımı oğlumla geçiriyorum, bir yandan da projeleri inceliyorum. ‘Unutulurum’ diye korkmuyorum, iyi olan bir insan her zaman iş yapar. Ben bu konuda kendime güveniyorum. Benim hep televizyona karşı çok büyük bir ilgim vardı. Bir gün bizimkilere söyledim ‘ben ünlü olmak istiyorum, dizilerde oynamak istiyorum’ diye abimde ‘bir ajansa yazdıralım’ diyerek sözlerini noktaladı.

Hamile olan Pelin Akil domuz gribine yakalandı

İLİŞKİLİ HABER

Hamile olan Pelin Akil domuz gribine yakalandı
Ebru Şancı ve ikiz bebekleri kar tatilinde

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şancı ve ikiz bebekleri kar tatilinde
İrem Helvacıoğlu'ndan şaşırtan evlilik açıklaması

İLİŞKİLİ HABER

İrem Helvacıoğlu'ndan şaşırtan evlilik açıklaması
Şener Şen'in doğduğu ev yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya

İLİŞKİLİ HABER

Şener Şen'in doğduğu ev yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya
Simge Fıstıkoğlu ekranlara geri dönüyor

İLİŞKİLİ HABER

Simge Fıstıkoğlu ekranlara geri dönüyor
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Ölçü 5 yıl önce

Hayırlı Olsun. Ahlaklı ve Ölçülü bir kızımız...Eşinizle Evladınızla birlikte , Sağlık ve Selamet diliyorum...

Toplam 4 beğeni