Petekkaya: Aylık kazancım 450 bin TL'den fazla

Oyuncu Erkan Petekkaya, CNN Türk'te katıldığı televizyon programında, aylık gelirinin 450 bin TL'den fazla olduğunu söyledi.

2 sene önce oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın yargılandığı davada Erkan Petekkaya, aylık gelirinin 450 bin TL kadar olduğunu belirtmişti. Fakat yetenekli oyuncu bu sözlerinin üzerine yeni bir açıklama daha yaparak, "Şu anda ondan daha fazla kazanıyorum" dedi.

Petekkaya, "Allah'a çok şükür kazanıyorum, evet. Şu anda ondan daha fazla kazanıyorum. Ama kazandığımın yarısını dağıtan bir insanım. Elim çok açıktır. Yardım etmediğim insan yoktur. Şimdi söylemeyeyim ne olduğunu, kim olduğunu. Onlar söylenmez, ayıptır. Emin olun ki elim çok açıktır. O paraları bir yerlerde cukkalamıyorum.

Bir şekilde tabii ki çocuğumun geleceği, ilerisi ve yaşlılığım yatırım yapıyorum. Para ne zaman lazım oluyor? Sağlık için, hayat kalitesini biraz daha yükseltmek için, yaşlılıkta lazım oluyor. Kazanıyorum, doğru ama kazandırtıyorum da.

Yalnız ben kazanmıyorum ki herkes kazanıyor. O setlerde yüzlerce insan evine ekmek götürüyor. Çok büyük bir sorumluluğum var. Ben iyi oynamak, rolümü çok iyi yapmak zorundayım. Sadece ben değilim ki bir sette 150-200 kişi var. Onların ailelerini çarparsanız 500-600 kişi yapıyor. Ben kötü oynama şansına sahip değilim. Kötü oynuyor olabilirim, bilemem. Beni beğenmiyor olabilir bazıları ama ben elimden gelenin en iyisini her zaman yapıyorum" dedi.

Cüneyt Mete ile Şeyma Korkmaz nişanlandı

İLİŞKİLİ HABER

Cüneyt Mete ile Şeyma Korkmaz nişanlandı
Berkay Arda Turan'a tazminat davası açıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Berkay Arda Turan'a tazminat davası açıyor!
Hülya Avşar Yeni Nesil Girişimcilik Zirvesi'nde!

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Avşar Yeni Nesil Girişimcilik Zirvesi'nde!
Engin Hepileri: İnanılmaz duygular yaşıyoruz...

İLİŞKİLİ HABER

Engin Hepileri: İnanılmaz duygular yaşıyoruz...

BİR YORUM YAPIN 4

EliBol 5 yıl önce

450 bin te le mi la?

Toplam 1 beğeni

Aslan 5 yıl önce

Hayirdever kardesim umarim herkes seni örnek alir

Toplam 3 beğeni

Anadolulu25 5 yıl önce

...Erkan Bey , Prensip ve Ahlak gerçekten Sanatçıda çok önemli .Sanat Adına deyip bu değerleri feda edenlere bakınca , Sizlerin Duruşunu dahada tebrik ediyoruz...Tevazu ve Neşeyle Buluşturduğunuzda Sanatçı zaten böyle olmalı değilmi...Selametle...

Toplam 5 beğeni

Ali 5 yıl önce

Erkan abi eli çok açık biridir 8 senedir yanında çalışıyorum herkeze yardın ediyor çok iyi bir insandır

Toplam 1 Beğeni