Oyuncu Hilal Altınbilek'ten anlamlı mesaj!

Atv'nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyunculuğunu yapan Hilal Altınbilek sosyal medya hesabında sete gelen bir köpekle resim çekildi.

ATV ekranlarının Perşembe günlerine damgasını vuran Bir Zamanlar Çukurova'nın güzel oyuncularından Hilal Altınbilek, dizi çekimleri sırasında sette kendine doğru koşan köpekle fotoğraf çektirerek sokak hayvanlarına karşı çağrıda bulundu.

Adana'daki sette bulunan sokak hayvanlarını seven güzel oyuncu, "Bugün sette sevimli misafirlerim var. Bu soğuk günlerde sokak hayvanlarına sahip çıkalım" dedi.

İŞTE HİLAL ALTINBİLEK'İN PAYLAŞIMI;

Aslıhan Gürbüz'den pazarda paylaşım

İLİŞKİLİ HABER

Aslıhan Gürbüz'den pazarda paylaşım
Ayşen Gruda'dan korkutan haber!

İLİŞKİLİ HABER

Ayşen Gruda'dan korkutan haber!
Haluk Levent'in sahnesinde büyük sürpriz!

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent'in sahnesinde büyük sürpriz!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0