Acun Ilıcalı Hull City'yi satın alıyor! İşte ödeyeceği rakam...

Acun Ilıcalı'nın Hull City'yi almak için görüşmeleri devam ediyordu. Ilıcalı, takımın sahibi Mısırlı iş insanı Assem Allam ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Acun Ilıcalı'nın Hull City'yi almak için görüşmeleri devam ediyor. Takımın sahibi Mısırlı iş insanı Assem Allam ile büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Ilıcalı'nın Hull City için 30 milyon sterlin ödeyeceği belirtildi. Anlaşmada bazı bonus maddeleri de bulunuyor.

Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı'nın Hull City'yi almak için görüşmeleri sürüyor. Takımın sahibi Mısırlı iş insanı Assem Allam ile büyük ölçüde anlaştı. Ilıcalı'nın Hull City için 30 milyon sterlin (35,5 milyon euro) ödeyeceği aktarıldı.

Ilıcalı, "İngiltere'de ülkemizin bayrağını Hull City'nin başarısıyla dalgalandırmak istiyorum. Hull City'nin inşallah ileride hocasından, belli futbolcularına kadar Türklerden oluşmasını istiyorum. Hedefim dünyada ses getiren bir takım oluşturmak" ifadelerini kullanmıştı.

 

KIZLARIYLA POZ VERMİŞTİ!

4 kız babası olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı geçtiğimiz yıl dede olmuştu. Acun Ilıcalı'nın 31 yaşındaki en büyük kızı Banu Ilıcalı ilk bebeğini kucağına almıştı. Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı ve eşi Efe Ceyhun dünyaya gelen kızlarına Begüm adını vermişti. Acun Ilıcalı son olarak sosyal medya hesabından Dünya Kız Çocukları Günü'ne özel paylaşımda bulundu. Ünlü televizyoncu kızları ve torunu ile pozuna "Tam benlik bir gün" notunu düşerek gülümsetti. Ilıcalı ailesinin en küçüğü olan Acun Ilıcalı'nın torunu Begüm'ün tıpkı teyzesi Melisa Ilıcalı'ya benzemesi dikkatlerden kaçmadı. İşte Acun Ilıcalı'nın kızları ve torunu Begüm ile aile pozu...

 

Ünlü televizyoncu kızları ve torunu ile pozuna "Tam benlik bir gün" notunu düşerek gülümsetti.

 

YER SOFRASINDA YEMEK YEDİ!

Acun Ilıcalı, "Var mısın Yok musun?" yarışmasında tanıdığımız Naciye Teyze'nin konuğu oldu. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Mevlüt'ün annesi Naciye Teyze bir dönem herkesin söz ettiği isimler arasındaydı.

Naciye Acaroğlu, Ilıcalı ve Yontunç'un yer sofrasında çekilen fotoğrafını Instagram'da paylaştı.

"Hatırşinaz Acun’um Allah razı olsun her Konya’ya geldiğinde uğrar, Sarı Esatım'a da selam olsun "

İLK MEZUNLARINI VERDİ!

Exxen ve TV8'in yanı sıra öğrenci yetiştirmek için Acunmedya Akademi'yi kuran ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, ilk mezunlarını verdi. Nişantaşı Üniversite'sinin deneyimli akademisyenlerinden ve sektörün önde gelen isimlerinden aldıkları eğitimleri tamamlayan Gastronomi, Televizyon ve Dijital bölümü öğrencileri, diplomalarını Acun Ilıcalı'nın elinden aldılar. Acun Medya yöneticileri, eğitmenler ve Nişantaşı Üniversitesi Akademik kadrosunun hazır bulunduğu tören, Nişantaşı Üniversitesi NeoTech Kampüs'te gerçekleşti.

Mezun öğrenciler tarafından coşkuyla karşılanan Acun Ilıcalı yaptığı konuşmada, Acunmedya Akademi'den mezun olan tüm öğrencilere staj imkanı sağlayacağı müjdesini vererek ''Biz açıkçası başarılı öğrencilerimize staj imkanı sağlarız diye konuşmuştuk. Daha sonra kontenjanı arttırdılar. Ben de ilk sezonumuzda bize gelen bu kadar değerli kardeşimize bizim mutlaka bir jest yapmamız lazım dedim ve herkesin staj imkanı olacak.'' diye belirtti.

Acun Ilıcalı konuşmasına, ''İlklerin her zaman avantajı vardır dezavantajı olduğu gibi. İnşallah güzel günleri yaşarken bizi anarsınız, güzel günleri yaşamanıza vesile oluruz.'' sözleriyle devam etti. Ilıcalı ayrıca Akademi'den mezun olan 8 kişinin işe alımının gerçekleştiğini de duyurdu.

ACUN'UN BABASINA BENZERLİĞİ ÇOK KONUŞULDU!

Küçük yaştayken anne ve babasını trafik kazasında kaybeden Acun Ilıcalı'dan duygulandıran Babalar Günü paylaşımı geldi. Babası Ergün Ilıcalı'nın fotoğrafını Instagram hesabından, "Seni sorduklarında kelimelerle anlatamıyorum, yetmiyor, tanıyanlar biliyor sadece ve ben de senin oğlun olma gururunu yaşıyorum. Özlemin hiç bitmedi, acın hiç dinmedi. Hep seni örnek almaya devam ediyorum. Seni çok seviyorum ve özlüyorum" mesajıyla paylaştı. Acun Ilıcalı'nın babasına olan benzerliği ise takipçilerinin gözünden kaçmadı. 

İşte Ilıcalı'nın paylaşımına yapılan bazı yorumlar: 

Acun Ilıcalı'nın gençlik resmi gibi
Çok benziyorsun babana Acun abi
Babanıza benziyorsunuz Acun bey
Vallahi acayip benziyorsunuz. Sen sandım
Acunun gençliği sandım, ikiz gibiler

SAATİ ÇOK KONUŞULMUŞTU!

Büyük finaline kısa süre kalan 'Survivor 2021' yarışmasının çekimleri nedeniyle Dominik Cumhuriyeti'nde bulunan Acun Ilıcalı, saat koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi. Sabah gazetesinden Bülent Cankurt'un, "Mancini'nin Saatini Takıyor" başlıklı yazısı şöyle:

"Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, düz siyah tişört ve parmak arası terlikleriyle gezse de, pahalı saatlerden asla vazgeçmiyor.Tam bir saat tutkunu olan, ünlü markaların en özel saatlerini kolunda taşıyan Acun Ilıcalı, koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi.

Sanırım 29 Mayıs'taki 52'nci doğum gününde kendisini bu saatle ödüllendirmiş. Ilıcalı'nın yeni cicisinin fiyatı da dudak uçuklatacak cinsten.

Ilıcalı, geçen yıl haziran başından itibaren fiyatı 2 milyon TL olan kırmızı kordonlu Richard Mille'in RM 35-02 Rafael Nadal modeli takıyordu. Bu haziran başından beri ise kolunu, Richard Mille RM11-04 Roberto Mancini süslüyor. 2019'da 189 bin 500 Euro'dan (Bugünkü kurla 1 milyon 950 bin TL) satışa çıkan saatin artık üretimi olmadığı için 'gray market'te teklif usulüyle el değiştiriyor ve bu rakam bir milyon dolara kadar çıkabiliyor.  Acun Ilıcalı yeni saatine ne kadar ödedi bilmiyorum ama araştırdığım sitelerde en ucuzu 700 bin dolardı."

Ünlü iş insanı Acun Ilıcalı, akademi hayatına da adım attı. Ilıcalı, Nişantaşı Üniversitesi NeoTech Kampüsü'nde  Acun Medya Akademi adıyla 7 Haziran’da eğitime başlıyor. Akademide televizyon, gastronomi ve dijital alanda bölümler bulunuyor. Buradan diploma alan herkese staj garantisi de verilecek. 

KIZIYLA SELFİE PAYLAŞTI!

Sadece işle ilgili değil özel hayatıyla ilgili de çok sayıda paylaşıma imza atan ve 14 milyona yakın takipçisiyle etkili bir iletişim içerisinde olan Acun Ilıcalı kızlarıyla yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Kızlarının üzerine titreyen ve fırsat buldukça onlarla keyifli paylaşımlara imza atan Ilıcalı bu defa kızı Leyla ile çektiği bir selfieyi paylaştı. Acun, sosyal medya hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşım ile geçirdiği keyifli vakitlere takipçilerini de ortak etti.

ACUN ILICALI'NIN DOMİNİNK'TEKİ EVİ!

Koronavirüs salgını nedeniyle seyahatlerin kısıtlanmasıyla birlikte Survivor'da da ödüllerde değişiklik yaşandı. Geçtiğimiz yıllarda ödül kazanan yarışmacıları sık sık başka ülkelere götüren Acun Ilıcalı, bu sene ise ödülleri Dominik'te kaldıkları bölgenin imkanlarıyla vermeye başladı. Acun Ilıcalı Dominik'te kaldığı evi ilk kez yayınladı.

ACUN ILICALI KİMDİR?

Ali Acun Ilıcalı veya en bilindik adıyla Acun Ilıcalı, 29 Mayıs 1969 Edirne doğumludur. Aslen Erzurumludur. Türk sunucu, yapımcı ve girişimcidir. Acun Medya'nın kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır. TOBB Genç Girişimciler Kurulu üyesidir. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunudur.

2008 yılında ilk kez Türkiye'de vergi rekortmenleri arasına girmiştir. 2011 yılında ₺2.836.191 gelir vergisi tahakkuk ederek, Türkiye'de gelir vergisi listesinde 62. olmuştur. Türkiye'de yer alan üniversitelerde ve Anadolu'nun farklı yerlerinde stand-up gösterileri yapmıştır. Gösterilerinde meslek hayatı boyunca başına gelenleri mizahî bir dille izleyicilere anlatmıştır. 7 Ekim 2016 tarihi itibarıyla Shop90 adlı televizyon kanalını kapatarak TV8,5 adlı kanalı yayına başlamıştır.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 332

Asım 2 yıl önce

watana millete hayılı olsun.

Mirror 2 yıl önce

Maşallah. Petrol zengini gibi. Bu medyacilik güzel işmiş.

Ali 2 yıl önce

Acun medya çok temiz örnek vay halimize ..kendim izlémem boş işler..

Toplam 1 beğeni

Mehmet 2 yıl önce

Acun gelip burda yorumları okuyor sanki?? :)

Filiz 2 yıl önce

Gidip yabancı ülkede parayı harcıyor yatırım yapıyor bizde kazanıyor

Yorumların Tümünü Okuyun