Ünlü şarkıcı Ziynet Sali: Anne olmak istiyorum

Kıbrıslı şarkıcı Ziynet Sali, geçen akşam bir etkinlikte objektiflere takıldı. Evliliği hakkında açıklamalarda bulunan Sali, anne olma isteği ile gündeme gelmişti. Sali, pandemi nedeniyle hızlandırılmış bir evlilik yaşadıklarını söyledi.

Geçtiğimiz Eylül ayında Müzisyen eşi Erkan Erzurumlu ile dünyaevine giren Kıbrıslı şarkıcı Ziynet Sali, anne olmak istediğini sürekli söylüyordu. Ziynet Sali'nin mutlu evliliklerini bebekle taçlandırmaya hazırlandığı haberleri geldi.


‘Üç ay boyunca güzel bir dönem geçirdik’ diyen Sali, hamile olduğu yönündeki haberlere de açıklık getirdi. Sali, "Hamile olduğum konuşuluyor ama öyle bir şey yok. Herkes gibi bende anne olmak istiyorum. Planlarımız arasında var" dedi. 

Kendisinden 10 yaş küçük eşiyle anne-baba olmayı isteyen 44 yaşındaki şarkıcı Ziynet Sali, konuşulanlara göre memleketi Kıbrıs'ta tüp bebek tedavisine başladı. 

Ziynet Sali

Ziynet Sali

“Evliliğim çok güzel gidiyor. Her şeyimiz çok güzel. Her sağlıklı kadın gibi bende anne olmak istiyorum” şeklinde açıklama yapan Sali, en kısa zamanda sevenlerine bebek haberi vereceğini müjdeledi.

Ziynet Sali

Ziynet Sali

"ARTIK EVLENMEK AİLE KURMAK İSTİYORUM"

Ünlü şarkıcı Ziynet Sali, geçenlerde evlilik  ”Artık evlenip aile kurmak istiyorum” açıklamasını yapmıştı. Yakın zamanlarda evlilik haberinin konuşulduğu şarkıcı Sali'nin hayallerinin gerçek oldu.

Ziynet Sali

Ziynet Sali

Ziynet Sali, gitaristi Erkan Erzurumlu’yla 15 Eylül 2019'da dünyaevine girdi.

Tuba Ünsal'dan kampanyaya destek olana Chanel çanta

İLİŞKİLİ HABER

Tuba Ünsal'dan kampanyaya destek olana Chanel çanta

BİR YORUM YAPIN 0