Kerem Alışık'a sette büyük jest! Dokuma...

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova'da 'Fekeli' karakteriyle kendine hayran bırakan Kerem Alışık, geçtiğimiz günlerde dizi setinde Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel ile bir araya geldi.

Atv dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'da canlandırdığı 'Fekeli' karakteriyle başta Adana olmak üzere tüm Türkiye'nin beğenisini toplayan Kerem Alışık, geçtiğimiz günlerde dizi setinde Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel ile bir araya geldi. Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, ünlü oyuncu Kerem Alışık'a 'Fekeliler'den Fekeli'ye' yazılı Tapan bıçağı seti ve kök boya el dokuması kilim hediye etti.

"Alışık canlandırdığı 'Fekeli'yle, Feke'mizin tüm özelliklerini üzerinde taşıyor gibi; ağırbaşlı, sevecen ve babacan. İlçemizin tanıtımı için dünyaları versek böyle bir sonuç elde edilemezdi. Türkiye'den ve yurt dışından sürekli telefon alıyoruz; hem sorular soruyor, hem teşekkür ediyorlar. Bir Fekeli ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. Sette de zaten kendimizi Feke'de gibi hissettik." Alışık da bu ilgiye teşekkür ederek "Fekeli adını layıkıyla temsil etmeye çalışıyorum" dedi.

kerem alışık

kerem alışık

Feke halkı, 'Bir Zamanlar Çukurova'da 'Fekeli' henüz görünmeden karaktere tepki göstermiş ancak, Kerem Alışık'ın hayat verdiği karakteri ekranda görünce bağırlarına basmışlardı.

Yoğun bakımda yatan Ayşen Gruda'da haber var!

İLİŞKİLİ HABER

Yoğun bakımda yatan Ayşen Gruda'da haber var!
Murat Boz ile Hadise düeti geliyor!

İLİŞKİLİ HABER

Murat Boz ile Hadise düeti geliyor!
Kavala kurabiyesinin  ayda 3 ton satışı yapılıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Kavala kurabiyesinin ayda 3 ton satışı yapılıyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0