Mabel Matiz: Kafamda resmen bir şey kırıldı!

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajda şoke edici açıklamalarda bulundu. İşte, haberin detayları...

Ekranlara çıktığı andan itibaren popüler olan ve inanılmaz bir hayran kitlesi yakalayan Mabel Matiz'in asıl isminin Fatih Karaca olduğu biliniyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajda çarpıcı açıklamalarda bulunan Matiz hayranlarının merak ettiği tüm sorulara da yanıt veriyor.

Mabel Matiz

Mabel Matiz

Sanatın başka bir dalıyla da ilgili olup olmamasıyla alakalı 33 Yaşındaki şarkıcı Matiz, “Bir süredir videolarımı kendim çekiyorum, arkadaşlarımla ortak prodüksiyon halinde. O üretme süreci ve sinematografi üzerine kafa yormak çok iyi geliyor. Tüm zamanımı buna ayırabileceğim bir dönem diliyorum” yanıtını verdi.

Mabel Matiz röportajı

Mabel Matiz röportajı

Kahramanın kim olduğuna ise Matiz,“Zannediyorum üretirken bana en ilham veren kişi aslında yine kendim. Kendi çocukluğum daha doğrusu. Yazları damda yatar, yerel radyoyu açar, yıldızlara bakarak müzikle ilgili hayaller kurardım. O çocuğun heyecanlanacağı şeyler beni motive ediyor ve üretirken yönlendiriyor. O kahraman galiba 10 yaşındaki Fatih” şeklinde yanıtladı.

Mabel Matiz resimleri

Mabel Matiz resimleri

Hayatını hangi 3 şarkının değiştirdiğine ilişkin Matiz, "Ofra Haza’dan Im Nin'Alu, müziğimi çok etkiledi. İkincisi Umay Umay ve Mete Özgencil’in şarkısı Düşmedim Daha’sı. Klibini gördüğüm anda kafamda resmen bir şey kırıldı. Zannediyorum ki müzik ve görsel anlayışım o kliple değişti. Son olarak Sezen Aksu’nun ‘Bir Çocuk Sevdim’ isimli şarkısı” sözleriyle çarpıcı açıklamada bulundu.

Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın uyuşturucu davasında yeni gelişme

İLİŞKİLİ HABER

Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın uyuşturucu davasında yeni gelişme
Mert Fırat, eşi İdil Fırat'la fil yetimhanesine gitti

İLİŞKİLİ HABER

Mert Fırat, eşi İdil Fırat'la fil yetimhanesine gitti

BİR YORUM YAPIN 0