Netflix açıkladı! Hakan: Muhafız'da rekor izlenme...

İlk orijinal Türk yapımı olan ve Netflix'te yayınlanan Hakan: Muhafız dizisinin toplam izleyici sayısının 10 milyona ulaşarak rekor kırdı.

Film-dizi yapımcılığı ve online-stream yoluyla yayın-dağıtım yapan ABD merkezli Netflix Inc., bazı dizileriyle ilgili 2018'in 4. çeyrek sonuçlarını açıkladı. Dün paylaşılan 4. çeyrek verileri arasında ilk orijinal Türk yapımı olan  'Hakan: Muhafız' dizisinin izleyici sayısı da yer alıyor.

Hakan muhafız

Hakan muhafız

'Hakan: Muhafız' dizisinin toplam izleyici sayısının 10 milyon olduğu ve bu rakama yalnızca 4 haftada erişildiği belirtildi. Dizinin başarısı üzerine daha önce Netflix, 2., 3. ve 4. sezonları için onay vermişti.

Deniz Baysal düğün tarihini açıkladı!

İLİŞKİLİ HABER

Deniz Baysal düğün tarihini açıkladı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0