Alişan'dan İvana Sert itirafı: Düet yapmaya zorladı!

Şarkıcı Alişan, geçtiğimiz akşam bir arkadaşının doğum günündeydi. Ünlü türkücü, basın mensuplarının İvana Sert ile alakalı sorularını yanıtladı.

Sevilen şarkıcı Alişan, son zamanlarda single çıkarmasıyla olumsuz tepkilere maruz kalan Ivana Sert ile alakalı şaşırtıcı itirafta bulundu.

Alişan

Alişan

Alişan,"O günden beri yaşıyor muyum? Ölüyor muyum? bilmiyorum kendisini öpüyorum. Ivana bu işi şov amaçlı, konuşulmak için yapıyor ve istediğini elde ediyor" şeklinde çarpıcı itirafta bulundu.

ALİŞAN'IN JEEP'İ OLAY OLDU!

Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, Nakkaştepe’de kirası 25 bin TL civarında villaya taşınma haberi sosyal medyada konuşulmuştu. Son zamanlarda, sosyal medyada ünlü çiftin başka bir girişimi gündeme bomba gibi düştü. Takipçileri 1 milyon 100 bin TL değerindeki jeep haberini konuşuyor.

alişan buse

alişan buse

Ünlü şarkıcı Alişan'ın ünlü oyuncu eşi Buse Varol 1 milyon 100 bin tl  değerinde jeep satın alarak oğulları Burak'ın geleceği için yatırımda bulundu.

buse varol

buse varol

Ünlü oyuncu Buse Varol, Payitaht dizisinde oynamıştı. Pakize karakterini canlandıran Varol hamileliği nedeniyle diziden ayrılması ile alakalı, “Benim için yoğun bir dönem olacak. Şu an diziden çıkmam gibi bir şey yok ama her şey olabilir. Bazen sette espri yapıyorum; ‘doğumdan sonrada devam edersem çift kaşe isterim’ diyorum. Fakat şu an rolüme devam edeceğim bakalım ilerleyen süreçte neler olacak" açıklamasında bulunmuştu. 

alişan buse varol

alişan buse varol

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ 

Anjelika Akbar'ın programına konuk olan İlhan Şeşen: Gençler uzaylı gibi...

İLİŞKİLİ HABER

Anjelika Akbar'ın programına konuk olan İlhan Şeşen: Gençler uzaylı gibi...

BİR YORUM YAPIN 15

Vatansever 5 yıl önce

konser veren her ünlüden konser başı vergi alınması gerek.

Vaş 5 yıl önce

garibim 2.200 alacam diye biray koşsun bunlarda 1 saatte milyarları alsın jeepede biner uçağada

Toplam 2 beğeni

ibrahim27 5 yıl önce

almışsa almış bize ne bundan.

Toplam 1 beğeni

Şaka gibi 5 yıl önce

Hediye aldı yazıyorsunuz ama haberde hediyeden eser yok...

mustafa 5 yıl önce

yatirimlik jeep,ilk defa duyuyorum.

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun